Hirdetés

A Fekete Vonat sztárja több pályatársának is durván beszólt

Nap Híre portré Nap Híre

A Fekete Vonat sztárja, Beat azóta sem tud kimászni a gödörből. Most őszintén vallott arról, mit gondol a karrierjéről, milyen tervei vannak még a jövőre nézve, de több pályatársának is beszólt. 

Beat, azaz Fehér Tibor nagyon rossz helyzetbe került a Fekete Vonat kudarcosra sikerült visszatérése után: előbb egy munkásszállón élt, később pedig már az utcára kényszerült – írja a Blikk. A családja nem fogadja vissza, sok barátja pedig elpártol  tőle, ő mégsem búsul. 

,,Az egyetlen dolog, ami hiányzik a karrieremből, az a vagyonosodás. Ez az egyetlen Azon kívül szinte mindent elértem, ami zenei eredménynek tekinthető". 

A rapper az RTL Fókusznak beszélt erről, majd hozzáfűzte: a tehetségét ingyen kapta, és azt igyekszik ingyen adni másoknak is. Bár bevallotta, jelenleg úgy tűnhet, hogy semmit nem tud abból felmutatni, amit letett az asztalra, mégis úgy érzi, a karrierje nem hasonlítható össze máséval. Mint mondta, abból a közegből, ahonnan ő jön, nincs még egy ember, aki annyi slágert írt volna, mint ő. 

,,Sem G.w.M-nek, sem L.L. Juniornak nincs olyan dala, és az életében nem is lesz, ami több mint 64 milliós nézettséggel bír. 64 millió megtekintése van a YoutTube-on annak a dalnak, amit Beat a Fekete Vonatból írt" – mondta, amikor a pályatársairól kérdezték. 

A rapper jelenleg egy panzióban él, de Pomázon egy barátjánál ingyen dolgozhat az új dalain. Úgy érzi, most azok az idők jöttek el, amikor a dalszerzésre, a zenélésre kell koncentrálnia, hiszen fizikai munka után már semmilyen energiája nem maradna arra, hogy szövegeket írjon. Mint mondja, nem azért nincs hétköznapi állása, mert lusta lenne, hanem azért, mert most mindent feltett a visszatérésére.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés