Hirdetés

Ez egyre durvább: Vogel Evelin visszaüzent Magyar Péternek

Nap Híre portré Nap Híre

Magyar Péter kétségkívül karakteres szereplője a magyar politikának. Hol Orbán Viktornak szólt be, hol Karácsony Gergelyt próbálja sarokba szorítani, de összeakaszkodott már Sulyok Tamás államfővel és a honvédelmi miniszterrel is. Magyarról beszélt már nyilvánosan volt felesége, Varga Judit, most volt barátnője, Vogel Evelin tálalt ki.

Vogel Evelin Index-interjúja

Hivatkozás másolása

Vogel az Indexnek beszélt többek között arról, hogy 2023-ban azért szakított Magyar Péterrel, mert utóbbi nem volt „önazonos”, sablonos Fidesz-poénokkal kommunikált, ám a nő Magyar Partizán-interjúja után abban reménykedett, hogy volt párja elindult az „önazonosság” felé vezető úton. Vogel Evelin beszélt a Tisza Párt titokzatos háttéremberéről is, akit azonban nem nevezett meg, majd arról a veszekedésről, amely után végül szakított Magyarral.

A nő állítása szerint Magyar ekkor azt mondta Vogelnek, hogy bár „a többiek” szerint a nő kockázati tényező, szeretné, ha együtt maradnának, de a szakítást se bánná, mert ebben a pozícióban bármelyik nőt megkaphatja az országban. Vogel úgy emlékszik, hogy számára ez volt az utolsó csepp. Részletek itt.

Magyar Péter reakciója

Hivatkozás másolása

Magyar Péter úgy reagált a Facebookon, hogy konkrét zsarolással vádolta meg volt barátnőjét: „A volt barátnőm, Vogel Evelin május óta zsarol engem és a TISZA Pártot. 30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk. Nem csak tőlem, hanem a párt másik 5 kollégájától is követelte az említett összeget. Miután a zsarolását visszautasítottuk, felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével Kubatov Gáborral és havi 5 millió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az indexen megjelent hazug propaganda interjút.

A kapcsolatunknak nem úgy és nem azért lett vége, ahogy az interjúban elhangzott, hanem a fenyegetései miatt, illetve azért, mert rájöttünk arra, hogy Evelin hang- és képfelvételeket készített a velem és a párt vezetőivel folytatott beszélgetéseiről és vitáiról. A Fidesszel kötött piszkos megállapodásának részét képezi a hang- és képfelvételek átadása is.

Amikor pár hete Radnai Márk alelnökkel szembesítettük Evelint azzal, hogy több forrásból tudomásunk van az állampárttal kötött undorító, az orosz titkosszolgálatokat meghazudtoló megállapodásáról és arról, hogy 11 órányi felvételt adott át Kubatovéknak, meglepődött, de semmi nem tagadott.

Evelint a történtek és a fenyegetései ellenére az utolsó pillanatig meg akartuk óvni a büntetőjogi és politikai következményektől. Megkértük, hogy próbáljon kifarolni a Fidesz vezetésével megkötött megállapodásból, de ő láthatóan másképp döntött.

Ebben a helyzetben nem tehetek mást, mint hogy feljelentést teszek zsarolás bűntette miatt az illetékes hatóságnál.” Részletek itt.

Vogel Evelin visszaszól

Hivatkozás másolása

Vogel Evelin kora este szintén Facebook-oldalán reagált Magyar Péter állításaira. „Számítottam rá, hogy Péter agresszívan fog reagálni, ha elmondom a történetünket a nyilvánosságnak. Arra azonban nem gondoltam, hogy hogy ilyeneket állít majd rólam. Büszke nő, anya vagyok, ezt nem hagyom, hogy elvegyék.

Az igazság az, hogy én soha nem zsaroltam meg Pétert, sem senki mást a Tisza Pártból. Éppen Péter volt az, aki folyamatosan olyan hangulatot teremtett, melyben nehéz volt már létezni, nem csak nekem. Az ígérgetésre, a kamuzásra, a játszmákra, a manipulációra, a feszültségkeltésre nemcsak egy kapcsolatot, de egy szervezetet sem lehet felépíteni, nemhogy országot ilyen elvek mentén vezetni. Ha az exem tényleg beváltja a fenyegetését, és feljelent, akkor nem fogok tudni mást tenni, mint megvédeni magam, a nyilvánosság előtt, egyedül, nőként. Erőből, indulatból erőszakosan elnyomni valakit, mint ahogy most velem teszi, teszik abból semmi építő nem születik.  

Péter! Te tudod, hogy soha nem akartam ártani neked, és most sem tettem. Tisztában vagy a közös múltunkkal, a szép részekkel, a vitákkal, a helyzetekkel, amin átmentünk. Innen pontosan tudod, magadban, legbelül, hogy semmi olyat nem mondtam, ami igazán ártana neked, vagy a közösségünknek, a pártnak, ami ugyanúgy a te gyereked, mint az enyém is. Vannak dolgok, amiket azonban meg kell ismerniük az embereknek. Én ugyanis még mindig hiszek egy valódi változás lehetőségében, de attól félek pont a te személyiséged lesz ennek az akadálya.

Péter! Értsd meg! Ennyi rengeteg ember hitét nem rombolhatod le!

Apropó: Arról miért nem írtál, miként fenyegettetek Márkkal? Arról miért nem beszélsz, hogy mi történt, amikor elmentem hozzád a cuccaimért? Miért nem említed, hogyan fantáziáltál a fiam sorsáról, ha nem teszem meg, amit akarsz? Miért nem írsz arról, hogyan mentél el anyukámhoz, hogy rajta keresztül gyakorolj nyomást rám?

Engem többé már nem tudsz megijeszteni!

#Neféljetek!”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés