Hirdetés

"Szedje össze a bátorságát" - Magyar Péter durván visszaszólt Orbán Viktornak

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról korábban a naphire.hu is beszámolt, a vasárnap reggeli árvízinfón Orbán Viktort megkérdezték arról, hogy hajlandó lenne-e vitázni Magyar Péterrel a köztévében. A miniszterelnök előbb visszakérdezett, hogy miről vitázna Magyar Péterrel, majd kijelentette, választás idején vitázhatnak mindenféléről, de jelen pillanatban konszolidált politikai élet zajlik Magyarországon, és mindenkivel szívesen beszélnek mindenről ott, ahol annak helye van. Magyar Péter válaszára sem kellett sokat várni, a Tisza Párt elnöke a Facebook-oldalán hosszú bejegyzésben üzent vissza a kormányfőnek.

"Ma reggel, az árvízinfónak nevezett performanszán visszakérdezett, hogy miről kellene kettőnknek vitázni a “köz”televízióban az árvíz levonulása után" - kezdte bejegyzését Magyar Péter, majd felsorolt néhány témát, amikről lehetne vitázni, többek között például, hogy miért nem csatlakozik Magyarország az Európai Ügyészséghez, vagy hogy miért teszik tönkre az állami egészségügyet. Ide sorolta a közoktatást is, valamit azt a kérdést is, hogy miért állítanak le évek óta minden vasúti fejlesztést. A Tisza Párt elnöke szerint a nyugdíjasok helyzetéről is lehetne vitázni, illetve arról, hogy miért él több százezer magyar gyermek a létminimum alatt.

A bejegyzés végén Magyar Péter azt üzente Orbán Viktornak, hogy szedje össze a bátorságát. "Miniszterelnök úr, Tudom, hogy az utolsó vita 18 éve nem sikerült jól, de szedje össze a bátorságát, üljünk le szemtől szembe és válaszoljon a honfitársainak a fenti kérdésekre" - írta. 

Nincs most itt az ideje a vitáknak

Hivatkozás másolása

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy a szombat reggeli árvízinfón is szóba került Magyar Péter, és Orbán Viktor üzent is a Tisza Párt elnökének. Mint ismert, Magyar Péter péntek reggel hosszú posztban írt arról, hogy a miniszterelnök azt állította, hogy csak 2753 önkéntes dolgozik az árvízi védekezésen, miközben csak a TISZA Párt ennél több civil munkáját koordinálja. Orbán Viktor erre reagált a szombati árvízinfón, és azt üzente: "rosszízű vitákat védekezés idején nem javasol, ehelyett összpontosítanak a munkára."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés