Hirdetés

Ennyi volt: Csuti Szorcsik Viki miatt került újra padlóra

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a Naphíre is megírta, nehéz időszakon van túl Szabó András Csuti, aki nemrég szakember segítségét is kérte, hogy feldolgozza az őt ért tragédiákat. És nagyon úgy tűnik, hogy lelke most sem találhat megnyugvásra, ugyanis újabb veszteséggel kell szembenéznie: szakított új szerelmével, Szorcsik Vikivel. 

Az üzletember és a színésznő még a Farm VIP új évadának a forgatásain melegedtek össze, ám a kapcsolatuk hamar véget ért, még a műsor indulását sem érte meg. A párhoz közeli ismerősök ugyanis azt állítják, hogy szakított Csuti és Szorcsik Viki, és erről árulkodik a Jóban Rosszban sztárjának legutóbbi blogbejegyzése is. 

"Amikor találkozol valakivel és azt hiszed minden tökéletes, mert tényleg a szó szoros értelmében annak tűnik, majd alig kell hozzá pár hét és lehull a lepel, aztán meglátod, hogy az az ember, akit megismertél, nyomokban sem tartalmazza már azt a valakit"- fogalmazott sokat sejtetően Szorcsik Viki, aki még azt is hozzátette, hogy sajnos túlságosan rajongó típus és a rossz megérzései ellenére is képes beleszaladni a rossz kapcsolatba. 

Bár a páros sosem vállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy együtt vannak, de sok árulkodó jel lebuktatta őket. Csuti és Szorcsik Viki többször is ugyanarról a helyről posztolt, ráadásul olyan képet is közzétettek, ahol az üzletember napszemüvegén keresztül a rajongók észrevették a színésznőt. Ennek ellenére mégsem vállalták fel egymást, hiszen az ismerőseik szerint még nagyon gyerekcipőben járt a kapcsolatuk. 

"Heti néhány alkalommal, de rendszeresen találkoztak, közös programokon vettek részt, de Csuti még nem mutatta be Vikit a gyerekeinek, úgy érezte, erre még nem áll készen. Edina után volt egy kapcsolata, Ginát a gyerekeknek is bemutatta és azt a hibát még egyszer nem akarta elkövetni, hogy amíg nem biztos a kapcsolatban, a gyerekek elé tárja. Előbb magában akart rendet tenni, ezért járt pszichológushoz is. Nem tudom, miért döntöttek úgy, hogy jobb, ha véget vetnek a kapcsolatnak, de az biztos, hogy már nincsenek együtt" – mondta a Blikknek egy, a párhoz közel álló ismerős. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés