Hirdetés

Pszichológus segítségét kérte Csuti, hogy feldolgozza traumáit: Valószínűleg már soha nem leszek boldog

 portré

Sok veszteség és fájdalom érte Szabó Andrást az utóbbi hónapokban. Az üzletember nem titkolja, pszichológus segítségét kérte, hogy feldolgozza élete nehéz időszakait. 

A sikeres üzletember a Borsnak őszintén beszélt arról, mikor és hogyan jutott arra a döntésre, hogy szakember segítségét kérje.

A hozzám közel állók közül egyre többen mondták, hogy annak a töredékétől, amit átéltem, más már lelkileg összeroppant volna. Az i-re a pont akkor került fel, amikor az év elején elvesztettem mindkét nagymamámat is. Annyira feszített, hogy azt éreztem, muszáj beszélnem valakivel 

– mondta őszintén Csuti.

Szabó András bevallotta, hogy számára 3 alappillér alkotja a boldogságot. Szeretne tökéletes apja lenni a gyermekeinek, fantasztikus gyereke lenni az édesanyjának és nagyon jó főnöke lenni kollégáinak. 

Ahhoz, hogy ezt a nehézségek ellenére is fent tudjam tartani, több szakembert is ajánlottak. Az egyik doktornő az első találkozáskor leszögezte: sem most, sem a jövőben nem fedhetem fel a kilétét. Ekkor éreztem azt, hogy jó helyen vagyok. Ő Szabó Andrásnak akar segíteni és soha nem kérkedne azzal, hogy Csuti jár hozzá 

– mondta és azt is elárulta, hogy a doktornő felhívta rá a figyelmét, komoly érzelmi fájdalmai lesznek a felszaggatott sebek miatt. Csuti elárulta, hogy a tönkrement házasságán érzelmileg már túltette magát, de fáj neki, hogy gyermekeivel nem tud annyi időt tölteni, mint amikor még családként éltek együtt. 

A gyerekeimet már soha nem kaphatom vissza úgy, ahogyan korábban éltünk. Tehát amikor azt mondom, hogy valószínűleg már soha nem leszek boldog, akkor erre gondolok. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés