Hirdetés

Összetört a világsztár: súlyos betegséggel diagnosztizálták a feleségét

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ed Sheeran hatalmas bejelentést tett kedden, ugyanis hamarosan megjelenik a legújabb albuma. A bejelentés mellett azonban megnyílt a rajongói előtt, igazán személyes bejegyzést osztott meg a közösségi oldalán, ami mindenkit megdöbbentett.

A brit énekes második gyermeke tavaly májusban jött világra, ami után hosszú időre visszavonult a sztár. Mos azt is elmesélte, hogy miért: Ed feleségénél rákot diagnosztizáltak. Az Instagram-posztjában úgy fogalmazott, hogy élete legnehezebb időszakán van túl, ugyanis amikor Cherry második babájukkal volt várandós, daganatot találtak nála, aminek kezelését csak a szülés után lehetett megkezdeni - írja a Joy.

Egy hónap leforgása alatt történt, hogy a várandós feleségemmel közölték, hogy daganata van, amit a szülésig nem tudnak kezelni, valamint a legjobb barátom, Jamal hirtelen elhunyt. Megküzdöttem a félelemmel, a depresszióval, és a szorongással. Úgy éreztem megfulladok, süllyedek, fejjel lefelé...és bár próbálok felnézni, de nem jutok levegőhöz

- írta Sheeran az embertpróbáló időszakról, ami során komoly mentális problémákkal küzdött. Bejegyzése szerint elkezdtek rendeződni a dolgok.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés