Hirdetés

Durva jelenetek az ukrán-lengyel határon: Zelenszkij leszámolásra készül?

Nap Híre portré Nap Híre

 Az Ukrajnát 2014 és 2019 között irányító politikust annak ellenére tartóztatták fel a határon, hogy felmutatta a határőröknek a házelnök jóváhagyását a diplomáciai útra – számolt be pénteken a KárpátHír.

A korábbi elnök amerikai és lengyel politikusokkal készült tárgyalni. Míg az Egyesült Államoknál az ukrán haderő további támogatását szerette volna elérni, szomszédaikkal a fuvarozók határblokádjának feloldásáról kívánt tárgyalni.

Porosenko meg van róla győződve, hogy a hatóságok nem saját elhatározásukból cselekedtek így, és nyilvánvaló, hogy kinek az utasítására érvénytelenítették a nála lévő dokumentumot.

Zelenszkij nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy az oroszok ötször próbálták meggyilkolni. Zelenszkij a kijevi erődjének főhadiszállásán azt a lapnak az ellene irányuló merényletekről, hogy “az első nagyon érdekes, a többi már olyan, mint a Covid”. Vagyis mint amikor az emberek először nem is tudnak mit kezdeni vele és nagyon ijesztőnek tűnik. Ezek után pedig puszta információként kezeli azt, amikor a titkosszolgálattól kapja a hírt, hogy újabb csoport érkezett Ukrajnába, hogy végezzen vele.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés