Hirdetés

Horror a belvárosban, egy fej nélküli holttestre bukkantak

Nap Híre portré Nap Híre

Rettenetes tragédia történt, egy fiatal férfi egy saját készítésű bombát rejtegetett a párna alatt, ami aztán véletlenül berobbant.

Egy fejnélküli holttestre bukkantak az ír rendőrök Dublin belvárosában, a Cepel Streeten működő jótékonysági menhelyen, ahol hajléktalan emberek húzhatják meg magukat. 

A hideg miatt a múlt éjjel több hajléktalan is aludt a menhelyen, ám a környék nyugalmát egy szörnyű robbanás rázta meg - számolt be a Bors. A helyszínre riasztották a rendőröket, akiket szörnyű látvány fogadott: egy fiatal, 30-as éveiben járó férfi holttestére bukkantak, de a est szörnyen meg volt roncsolódva, és hiányzott a feje.

Rövid nyomozás után kiderült, hogy a férfi egy aját készítésű bombát rejtegetett a párnája alatt. Az még nem ismert, hogy szándékosan vetett véget az életének, vagy a bombát önvédelemből készítette, ami aztán véletlenül berobbant. A rendőrség csak annyit közölt, hogy az áldozat egy kelet-európai származású férfi, és jelenleg mindent megtesznek annak érdekében, hogy felkutassák a szüleit, rokonait, hogy ismertessék velük a tragédiát. A sajtóinformációk szerint a férfi Lengyelországból származhatott. 

A Naphire.hu is beszámolt arról, hogy egy értelmi sérült férfi összeszurkált holtteste került elő a föld alól Zala megyében. Arról is írtunk, hogy egy budapesti társasházban találtak egy napok óta bomló holttestet, a hétvégén pedig egy kutyáját sétáltó nő vett észre egy női holttestet Várpalotán. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés