Hirdetés

Donald Trump legidősebb unokája, Kai Madison Trump is debütált szerda este a republikánus nemzeti konvención

Virág Sára portré Virág Sára

A szerda esti republikánus nemzeti konvención, Donald Trump legidősebb unokája, a 17 éves Kai Madison Trump is felszólalt.

Donald Trump legidősebb unokája, a 17 éves Kai Madison Trump is beszédet mondott szerda este a republikánus nemzeti konvención. A fiatal lány Donald Jr. Trump és Vanessa Trump gyermeke, akik épp egy válóper közepén vannak. Kai eddig többnyire csak a golfozásról posztolt a közösségi médiába, a politikai véleménnyilvánítástól pedig látványosan távol tartotta magát. Instagramon több mint 137 ezer követője van, ahova rendszeres időközönként tölt fel képet a nagyapjával. A Trump ellen elkövetett merényletkísérlet után támogatásáról biztosította a volt elnököt, és azt írta, soha ne hagyja abba a harcot – írja a Newsweek

A fiatal lány úgy jellemezte beszédében Trumpot, mint egy normális nagyapa. "Édességet csempész a kezünkbe, amikor a szüleink nem figyelnek, és mindig tudni akarja, mi a helyzet az iskolában" – mondta. Emellett azt is elmesélte, Trump néha a nap közepén is felhívja, hogy a golfról kérdezze, vagy elmesélje neki a saját játékban elért sikereit. Kai a merényletkísérletre is kitért a beszédében. 

"Teljesen lesokkolt, amikor meghallottam, hogy valaki rálőtt. Csak azt akartam tudni, hogy vajon jól van-e. Szó szerint összetörte a szívem, hogy valaki ilyet tene egy másik emberrel. Rengeteg pokoli élményeket okoztak már a nagyapámnak, ő azonban még mindig szilárdan áll"

– fogalmazott a lány. Van Jones politikai kommentátor szerint a fiatal lány beszéde sokat segített hétköznapi embernek láttani az egykori elnököt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés