Hirdetés

A Trump elleni merénylet miatt törölték a Simpson család egyik részét

Virág Sára portré Virág Sára

Nem először fordult volna elő, hogy a rajzfilmsorozat "megjósolja a jövőt", a Trump elleni merénylet után is levettek egy epizódot a képernyőkről, amiben kísértetiesen hasonló jelenetek játszódnak le, mint a kampányrendezvényen. 

A Chanel 4 levette a műsorról a Simpson család egyik részét, amelyben a tetőről kísérelnek meg egy merényletet. A brit Channel 4 tévé a Trump elleni merényletet követően levette a műsoráról a Simpson család 1996-ban bemutatott, Liza, az illúzióromboló című epizódjának ismétlését – írja a Daily Mail

A szóban forgó részben Lisa rájön, hogy otthonát, Springfieldet egy gyilkos kalóz alapította, aki meg akarta ölni George Washington elnököt. Lisa mindenkinek el akarja mondani, amit megtudott, de senki nem figyel rá. 

Az egyik Lisa épp egy színpadon áll, miközben rá céloz egy mesterlövész egy tetőről. A lap szerint a jelenet nagyon hasonlít a Trump elleni merényletkísérlethez. 

A részt vasárnap kora délután adták volna le a csatornán, de végül egy sokkal újabb rész ment le, minden nagyarázat nélkül. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés