Hirdetés

Megvan az ítélet, brutális büntetést kapott a Deák téri kettős gyilkos

Nap Híre portré Nap Híre

Cs. Krisztián felnőtt élete első napján, azaz 18. születésnapján követte el a gyilkosságot, most pedig fegyház vár rá.

Huszonöt év fegyházbüntetést kapott, emellett tíz évre eltiltották a közügyektől azt a fiatalt, aki négy éve halálra késelt két embert a Deák téren. Az ügyben a másodrendű vádlottat 7 év 6 hónap fegyházra és 6 év közügyekről eltiltásra, míg a harmadrendű vádlottat 5 év fegyházbüntetésre és 5 év közügyekről eltiltásra ítélték.

A Deák téri késelő, Cs. Krisztián felnőtt élete első napján, azaz 18. születésnapján követte el a gyilkosságot. A késeléssel és két ember halálával végződött, Deák téri verekedésben tízen vettek részt, mindnyájan budapesti, 16 és 23 év közötti férfiak voltak.

A vádirat szerint Krisztián és társai az Erzsébet téri gördeszkapályánál voltak, amikor közülük az egyik lánynak megtetszett egy bluetooth-os hangszóró, ami másoké volt. Miután a lány elvette a hangszórót, azt a másik embercsoport három fiú tagja próbálta tőlük visszavenni. Cs. Krisztián egyiküket, a 16 éves Lászlót mellkason szúrta, a másik áldozatát kétszer oldalba, kétszer mellkason szúrta. 

Cs.-t tíz perccel a bejelentés után fogták el a Nyugati térnél, később kiderült, hogy részegen és beszívva követte el a gyilkosságokat - írja a Telex

A rendőrség már a bűntett másnapján közölte, hogy a verekedésben részt vevők 90 százaléka garázdaság, illetve kábítószerrel összefüggésbe hozható cselekmények miatt már korábban a rendőrség látókörébe került. A másodrendű vádlott, J. Marcell, aki a vádirat szerint az egyik megszúrt fiút, a már földön fekvő 16 éves Lászlót még hétszer fejbe is rúgta, tavaly novemberben családtagjai összeverése miatt került bíróságra.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés