Hirdetés

(+18) Brutálisan bántalmazta családját a Deák téri késelés gyanúsítottja

Nap Híre portré Nap Híre

A 22 éves J. Marcell a házi őrizetben saját családjára támadt, és súlyos sérülést okozott édesapjának. 

A fiatal férfit a 2020-ban történt kettős gyilkosság után letartóztatták, de a börtönből pár hónappal később hazaengedték, ahol nyomkövetős házi őrizetben folytathatta büntetése letöltését.

A bűnözőt nemrég ismét letartóztatták, amiért súlyosan bántalmazta saját családtagjait. A Fővárosi Főügyészség a Blikknek megerősítette az értesüléseket, melyek szerint a férfit kéz- és lábbilincsben vezették elő a Fővárosi Törvényszék épületébe. 

Az ügyben a Fővárosi Főügyészség indítványa alapján a Fővárosi Törvényszék 2023. február 24-én rendelte el a vádlott letartóztatását a bűnügyi felügyelet szabályainak súlyos megsértése miatt. 

A férfi ellen újabb büntetőeljárások indultak, mivel a megalapozott gyanú szerint garázda jellegű verekedésbe keveredett, valamint egy hozzátartozóját bántalmazta súlyosan – tájékoztatta a Blikket dr. Rab Ferenc Levente helyettes szóvivő.

A Blikk úgy tudja, J. Marcellt ezúttal súlyos testi sértéssel és garázdasággal gyanúsították meg, miután betörte apja orrát, a lépcsőházban pedig az ikertestvérével, J. Dániellel verekedett össze, aki a Deák téri késelés harmadrendű gyanúsítottja is volt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés