Hirdetés

Dagad a botrány: David Beckham állítólagos szeretője bosszúra készül?

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a naphire.hu is megírta, David Beckham és Victoria Beckham hosszú évtizedek után először beszélt a nyilvánosság előtt arról, hogy a focista állítólag 20 évvel ezelőtt összejött a személyi asszisztensével, Rebecca Loossal. A házaspár a Netflix négyrészes, Beckham című dokumentumfilmjében beszélt arról, hogy hogyan vészelte át a házasságuk ezt a válságos időszakot, és Victoria az érzéseiről is őszintén beszélt.

Ám lehet, hogy ez nem volt jó ötlet, ugyanis egy forrás azt állítja, hogy Rebecca sem hagyja annyiban, hogy felhozták az évtizedekkel ezelőtti botrányt. Rebecca korábban a Good Morning Britain című műsorban sújtott le Beckhamre, amiért nem volt hajlandó felelősséget vállani a 20 évvel ezelőtt történt dolgokért. A 46 éves nő az interjúban elmondta, mindent maga mögött hagyott és legszívesebben nem is beszélne erről többet, ugyanis továbblépett, azonban az még most is nagyon zavarja, hogy szerinte Beckham rossz embernek állította be ő - írja a Mirror.

Egy Rebeccához álló közeli forrás azonban most azt állítja, hogy a Beckham házaspár meg fogja bánni, hogy ennyi év után újra elővették a botrányt. A forrás azt állítja, Rebecca szeretné elmondani a véleményét mindenről, amivel kapcsolatban szóba került, ugyanis a nő úgy érzi, hogy a focista az áldozatot játszotta. Megjegyezte azt is a közeli ismerős, hogy ha a házaspár nem említi meg Rebeccát a dokumentumfilmben, akkor az állítólagos szerető meg sem szólalt volna. Ám szerinte a házaspár arra nem számított, hogy Rebecca is elmondja majd a történteket az ő szemszögéből.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés