Hirdetés

Victoria Beckham 20 év után kiteregette a szennyest: erre ment rá majdnem a házassága

Garai Kitti portré Garai Kitti

David Beckham és Victoria Beckham kapcsolata sem volt mindig tökéletes. A sztárfocista felesége hosszú éveken át cipelte magával óriási fájdalmát, miután férjét összehozták a gyönyörű Rebecca Loosszal. Victoria először beszélt arról, hogy min ment keresztül 20 évvel ezelőtt, és hogy hogyan vészelte át a házasságuk a válságos időszakot.  

Mint ismert, David Beckham 2003-ban szerződött a Real Madridhoz. Akkoribban egy gyönyörű fiatal nő, Rebecca Loos volt a személyi asszisztense, ám hamar kiderült, hogy hiba volt benne megbízni. A lány ugyanis 2004-ben mindent borított, és azt állította, hogy titokban hónapokig viszonya volt a sztárfocistával. Rebecca ekkor már nem dolgozott Beckham mellett, és amit állított, azt a focista sosem ismerte el, bár jogi lépéseket sem tett a nővel szemben. 

Kedd este volt a premierje a Netflix négyrészes, Beckham című dokumentumfilmjének Londonban. Ebben a házaspár olyan dolgokat árul el magáról, amiről eddig talán még sohasem beszéltek a nyilvánosság előtt - írja a Daily Mail

Victoria Beckham például először beszélt arról a fájdalmáról, amit akkor élt át, mikor férjét összehozták Rebecca Loosszal. A Spice Girls egykori sztárja úgy fogalmazott: „ez volt élete legnehezebb időszaka.”

A kíméletlenül őszinte interjúban a 49 éves Victoria a könnyeivel küzdve beszélt arról az időszakról. „Madridig úgy éreztük, hogy mi vagyunk mindenki más ellen, együtt voltunk, összekapcsolódtunk, ott voltunk egymásnak” – kezdte az üzletasszony, hozzátéve, hogy a spanyolországi időszakban úgy érezték, a világ ellenük fordult. 

Beckham úgy fogalmazott, hogy még mindig nem tudja, hogyan vészelték át a 2003-as válságot, de ő és a felesége tudták, hogy küzdeniük kell a családjukért. Felidézte, amikor a házasságuk hónapok a címlapokon volt, úgy érezték, hogy megfulladnak. 

Nem ez volt az egyetlen probléma

Hivatkozás másolása

Mint ismert, amikor David a Real Madridhoz igazolt, Victoria úgy döntött, hogy az Egyesült Királyságban marad, hogy kisfiaik, Brooklyn és Romeo jól boldoguljanak az iskolában. Azonban Beckham nehezen viselte a családja hiányát, bevallása szerint nagyon magányos volt és sokat küzdött ezzel. „Amikor először költöztem Spanyolországba, nehéz volt, mert egész pályafutásom alatt egy klubhoz és egy családhoz tartoztam, 15 éves koromtól egészen 27 éves koromig. Aztán egyik napról a másikra eladnak, a következő pillanatban pedig már egy másik városban vagyok, nem beszélem a nyelvet és nincs ott a családom” – emlékezett vissza Beckham.

Arra a kérdésre, hogyan élte túl a házasságuk ezt a nehézséget, Beckham azt mondta: „őszintén szólva nem tudom, hogyan vészeltük át. Victoria a mindenem, és hihetetlenül nehéz volt látni, hogy megsérült. De harcosok vagyunk, és akkoriban egymásért kellett harcolnunk” – mondta Beckham. 

Miután válságba került a házasságuk, Victoria úgy döntött, hogy Madridba költözik férjéhez. Itt egy 3 millió fontos otthont vásároltak, később pedig a harmadik fiát, a most 18 éves Cruzt is a spanyol fővárosban szülte meg. Ám annak ellenére, hogy a családja biztonságot jelentett számára Madridban, bevallása szerint nem volt boldog. Bevallotta azt is, hogy neheztelt akkor a férjére. „Ha őszinte akarok lenni, akkor ez volt a legboldogtalanabb időszaka az életemnek” – mondta, hozzátéve, hogy mindig arra figyelt, hogy a férjének mire van szüksége. Az üzletasszony „rémálomként” jellemezte a Madridban töltött időt. 

Ezután a Beckham család Los Angelesbe költözött, ami sokat segített a helyzetükön. Victoria elmondása szerint a költözés után sok fájdalmát sikerült elengednie, és úgy érezte, végre békére talált. Aztán jöttek az újabb problémák, amikor Beckham bejelentette, hogy Olaszországba, az AC Milan csapatához igazol. 

„Hogy érted, hogy Milánóba akarsz menni? Mi a világ egyik feléről a másikra költöztünk miattad. Én arra készültem, hogy Los Angelesben leszünk, mint egy család, szóval nem számítottam arra, hogy amikor minden tökéletes, ő azt mondja: ó, képzeld, meglepetés! Megint elmegyek” – idézte fel a reakcióját Victoria. Az üzletasszony megjegyezte, hogy mindig is nagyon tisztelte férje karrierét, de emiatt a bejelentés miatt ismét nagyon feldúlt volt. 

Szerencsére az évek alatt sikerült maguk mögött hagyniuk minden problémát és fájdalmat. A házaspár arról is őszintén vallott, hogy a dokumentumfilm forgatása olyan volt számukra, mint egy terápia. Victoria és David jövő júliusban ünnepli a 25. házassági évfordulóját, az üzletasszony ennek kapcsán úgy fogalmazott, hogy „most boldog vagyok, igazán elégedettnek érzem magam.” 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés