Hirdetés

Dárdai Pál úriember módjára távozik Berlinből

Nap Híre portré Nap Híre

Utoljára irányította Dárdai Pál a Hertha BSC csapatát, ahol szombaton a Kaiserslautern ellen 3-1-es győzelmet aratott a Bundesliga II utolsó előtti fordulójában. Dárdai számára ez volt a búcsú pillanata, ugyanis a héten derült ki, hogy a klub vezetősége nem hosszabbította meg vele a szerződést a következő szezonra.

A Kicker beszámolója szerint a magyar vezetőedző nevét énekelte a közönség, amely így búcsúzott tőle. 

"Mindig pozitívan gondolkodom, de kicsit szomorú vagyok. Sokat építkeztünk, egy évet edzettem a fiúkkal, akik továbbfejlődtek, de ilyen az edző élete"

- fogalmazott Dárdai. "Mindig itt ragadok egy évre, aztán a csapat, a vezetőség és Pál döntenek. A végén mindig van egy döntés, ezúttal az, hogy Pál nem folytatja tovább. Minden le van beszélve, és ez egyáltalán nem probléma, én herthás vagyok, és az is maradok. Káoszban kezdtünk, senki sem tudta, mi történik. Aztán támadófocit játszottunk, és a stadion mindig tele volt" - tette hozzá.

"Harminc éve vagyok itt, ez a 120. búcsúm. Megszokott érzések kavarognak bennem, ez az egy pont nulla. Nem érzek haragot és boldogságot sem. Most hazamegyek a családomhoz és a kutyámhoz. Iszom először egy sört, aztán egy bort, elszívok egy szivart, és élvezem a napot. Majd vár még ránk egy szép hét" - zárta gondolatait az edző, amit az Origo idézett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés