Hirdetés

Curtis ismét cserbenhagyta a rajongóit, a koncert előtt tűnt el

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, ismét külön utakon jár Majka és Curtis. A két rapper az után döntött így, hogy Széki Attila nem jelent meg egy koncerten Villányban. Curtis azóta bejelentette, hogy egyedül folytatja a karrierjét, a rajongóknak azt is elárulta, hogy legközelebb hol fog fellépni. Azonban ismét megtörtént az, ami Villányban: nem jelent meg a színpadon.

Curtisnek szombaton a Monorierdőn megrendezett falunapon kellett volna fellépnie, a koncertet már a rajongók is izgatottan várták, de hiába. Lemondta a koncertet - írja az Index.

Hölgyeim és uraim, őszinte leszek, nagyon sokat készültünk arra, hogy leegyeztessük. Az utolsó utáni pillanatban kaptuk az információt, hogy Curtis nem áll ma itt a színpadon. Monorierdő mindent megtett, hogy valakit idehozzunk nektek

– mondta a szervező a színpadon állva. Az estét G.w.M. mentette meg, aki Curtis helyett állt a közönség elé. Egyelőre nem tudni, hogy miért hagyta ismét cserben a rajongóit az énekes. A Majkával történt különválása után határozottan tagadta, hogy ismét drogproblémákkal küzdene.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés