Hirdetés

Csuti reagált a G.w.M-et bántalmazással vádoló pletykákra: "Nem feltételezem, hogy bántaná a volt feleségem"

Nap Híre portré Nap Híre

Még az exférjnek is van véleménye azzal kapcsolatban, hogy azt pletykálják, G.w.M megverte Kulcsár Edinát.

Csuti
Csuti

Érthető, hogy Szabó András Csuti foglalkozik azzal, mi van a volt feleségével, Kulcsár Edinával. Az üzletembernek és Kulcsárnak ugyanis két közös gyermekük van, ami miatt fontos Csuti számára, hogy a volt párja rendezett körülmények között éljen.

Nem csoda, hogy ő is felkapta a fejét azon pletykákra, miszerint G.w.M bántalmazza Kulcsár Edinát.

“Először ledöbbentem. Majd teltek az órák, a napok, és senki semmit nem tudott alátámasztani. Nincs a volt anyósom híváslistájában rendőrségi szám, nincs rendőrség kiérkezésről szóló megerősítés, lényegében semmilyen bizonyíték nem került el. Ekkor viszont már a düh lett úrrá rajtam, mert felháborítónak tartom, hogy valaki valamit kiír, és az cunamiként söpörhet végig a bulváron” - idézi Csutit az nlc.hu.

“Számomra mindennél fontosabb Medi és Nina testi-lelki egészsége, (…) azonnali lépéseket tennék a gyerekeimért, és nagyon gyorsan rendezném a helyzetüket. De üres, rosszindulatú posztokra nem adok” – tette hozzá Csuti, aki nem tudja elképzelni Edina új párjáról, hogy bántalmazó lenne. “Bár Márkkal csak a kapcsolatuk elején tisztáztunk egy két dolgot, és se előtte, se utána nem beszélgettünk, akkor sem feltételezem róla, hogy bántaná a volt feleségem” - mondta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés