Hirdetés

Elég volt: Csuti és Nagy Melanie nem engedik, hogy gyerekeiket G.w.M és Kulcsár Edina fizetős realityjében mutogassák

Nap Híre portré Nap Híre

A házaspárnak az előző házasságukból két-két gyermeke született, őket nem láthatják majd a nézők.

Fotó: Instagram

Korábban mi is írtunk arról, hogy elindult a páros fizetős családi realityje, rögtön G.w.M kórházi kálváriájával, ami azonnal nagy visszhangot váltott ki. A rapper depressziója miatt került kórházba, ezt párja a csatornájukon kíméletlenül meg is mutatta. 

Most kiderült, hogy az exeknek is megvan erről a véleményük, ugyanis sem Szabó András Csuti, sem Nagy Melanie nem engedi, hogy a gyermekei részt vegyenek a valóságshow-ban - írja a Blikk

A házaspárnak az előző házasságukból két-két gyermeke született: Edinának Csutitól az öt és fél éves Medox, illetve a három és fél éves Nina, míg G.w.M-nek Melanie-tól a hat és fél éves Melanie és a hároméves Márk.

Csuti a múlt hétvégén, a vlog indulása után a Blikknek elmondta, nem járul hozzá, hogy a gyermekei szerepeljenek a fizetős tartalomban, ezzel szerinte Edina is egyetértett. G.w.M exe, Nagy Melanie is hasonló döntésre jutott.

"A gyermekeim semmilyen szerepeltetéséhez nem járulok hozzá sem a közösségi, sem a sima médiában, ezt már korábban egyeztettük. Jóllehet ez a probléma egyelőre fel sem merült, hiszen a gyermekeimet az utóbbi időben nem látogatja az édesapjuk"

– fogalmazott Nagy Melanie.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés