Hirdetés

Kirabolták Csutit, felháborodva mesélt a részletekről

Nap Híre portré Nap Híre

Csutinak van egy kisebb üzlete az egyik plázában. Az üzletemberhez február elején betörtek, több százezer forintos anyagi kárt okozva ezzel. A betörés részleteiről hosszabban mesélt, és azt is elmondta, mi háborította még fel. 

Csuti magából kikelve osztotta meg a biztonsági kamera felvételeit, amelyeken a betörő látható – írja a Blikk. „Volt egy vendégünk zárás után, csak ő nem pénzt hozott, hanem vitt. 600 kamera van a plázában, ember” – írta korábban Csuti, majd arról beszélt, hogy számára érthetetlen, hogy megéri embereknek 10-100 ezer forintért éveket kockáztatni. 

"Miután mi bezártunk, másfél órára jött valaki, és megnézte a kasszánkat, és el is vitte. Nyilván le kell szűrni a konzekvenciákat, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy ez nem történjen meg újra" – mesélte Csuti, hozzátéve, hogy a rendőrségnek végül sikerült megtalálnia az elkövetőt. 

Csuti azt is elmondta, mi bosszantja a legjobban a történetben. ,,Azért ez felvett problémákat az egész üzemeltetésen belül is. Számomra felfoghatatlan, hogy valaki végignézi ezt a pláza biztonsági kameráján, és az első racionális megoldás nem a rendőrséget hívni, hanem egy telefonszámot, amiről utólag kiderült, hogy rosszul írták fel, és nem is a mi telefonszámunk" – részletezte. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés