Hirdetés

"Csodák márpedig vannak" - visszatért a súlyos agyvérzésen átesett világhírű komikus

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Sinbad 2020-ban szenvedett súlyos agyvérzést, és mit mondta, megfogadta, hogyha felépül, akkor visszatér. 

A 67 éves amerikai humorista a minap az Instagram-profilján tett közzé egy videót, amelyben megmutatta magát, amint a Zoomon keresztül beszélget az "A Different World" című sorozatból ismert szereplőtársaival.

A sorozat szereplői egy 10 várost érintő turnén vesznek részt olyan egyetemeken és főiskolákon, amelyek az 1964-es polgárjogi törvény előtt az afroamerikai fiatalok képzését helyezték előtérbe (Historically black colleges and universities, HBCUs) a sorozat tiszteletére, amely a fiktív Hillman College-ban játszódik - adta hírül a CNN.

Sinbad február 29-én az első találkozón online vett részt az Atlanta University Centerben, amely a Clark Atlanta Egyetemnek, a Morehouse College-nak és a Spelman College-nak ad otthont.

"Köszönöm az imákat, a támogatást és a pozitív gondolatokat. Ezek segítettek el idáig, és ezek visznek el a célvonalig" - olvasható a komikus Instagram-bejegyzésének képaláírása. "Ez tényleg egy másik világ idekint! #WeGettinThereYall #ADifferentWorld".

Azt is kifejezte, hogy mennyire "király", hogy online módon ő is részt vehet ezen a turnén, és azon is meglepődött, hogy a fiatal diákok egyáltalán tudják, hogy ki ő.

"Köszönöm mindenkinek, aki imádkozott értem és támogatott életem ezen [nehéz] szakaszában"

- emelte ki Sinbad, aki 1987 és 1993 között Walter Oakes edzőt alakította a népszerű sorozatban. "Ez nagyon sokat jelent nekem" - tette hozzá.

A színész Istennek tulajdonította, hogy túlélte az agyvérzését és elmondta azt is, hogy elolvasta az összes e-mailt, amit a betegsége óta küldtek neki.

"Néhányan közületek átélik azt, amit én, vagy még rosszabbat is. Elolvastam mindent, és megpróbálok minél többre válaszolni. Imádkozom értetek, és megértem, hogy milyen nehéz ez. Kemény dolog".

Az egykori stand-up komikus tudatta a támogatóival, hogy a jövőben még találkozhatnak vele. "Jobb, ha elhiszitek. Csodák márpedig vannak."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés