Hirdetés

Ők azok, akik most a legbüszkébbek lehetnek Csoboth Kevinre: íme, a gyönyörű család

Nap Híre portré Nap Híre

A fiatal tehetség valószínűleg minden magyar szívébe belopta magát a foci-eb-n szerzett góljával.

Ahogy a Naphire.hu is megírta, Csoboth Kevin góljával a 100. percben győzte le Skóciát a magyar válogatott a vasárnap esti csoportkörmérkőzésen. A meccs közben sajnos baleset is történt: a magyar labdarúgó-válogatott középcsatárának, Varga Barnabásnak eltört az arccsontja

Arról is írtunk, hogy most Varga Barnabás horrorsérülésével foglalkozik és a magyar csapatkapitányt méltatja a világsajtó. Azt is megmutattuk, hogyan juthat tovább a magyar válogatott a csoportjából. 

Most a Femina megmutatta, kik lehetnek igazán büszkák Csoboth Kevinre. Csoboth Kevin 2000-ben született Pécsett, édesapja Csoboth Róbert szintén labdarúgó, így vélhetően fia az ő példáját látva is választotta a futballkarriert. A válogatott labdarúgó az Újpest FC játékosa is, most pedig végérvényesen megismerte az egész ország a nevét, miután góljával eldöntötte a vasárnapi skót-magyar összecsapást. Csoboth Kevin most először szerzett gólt a magyar válogatott színeiben. 

A győztes gólszerző nemcsak sporttudásával, de gyönyörű családjával is büszkélkedhet, édesanyja, Andrea és nővére, Laura gyönyörű nők.

Csoboth Laura a Budapesti Metropolitan Egyetemen végzett, emellett közösségi oldalai tanúsága szerint gyakran áll modellt a kamera előtt. Édesanyja Pécsett él és dolgozik, a mai napig boldog házasságban él gyermekei édesapjával. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés