Hirdetés

Döbbenetes jelenet az RTL adásában

Nap Híre portré Nap Híre

A Csipcsiripp Plüssmanufaktúra elképesztő nagyot ment az RTL üzleti showműsorában: a Cápák között történetének eddigi legfiatalabb vállalkozója horgolt plüssfiguráival nyűgözte le a Cápákat, hárman is befektették a 16 éves fiú üzletébe.

A 16 éves Nyikonyuk Balázs a műsor történetének egyik legfiatalabb pitchelőjeként lépett a Cápák elé, hogy bemutassa a saját, kézzel horgolt termékeit a Cápáknak. A Csipcsiripp Plüssmanufaktúra megálmodója motiváltsága, üzleti érzéke és a termék iránti elkötelezettsége meghatotta a Cápákat, akik lenyűgözve hallgatták a középiskolás fiatalember üzleti prezentációját, amelyből az is kiderült, korábban sokan bántották a hobbija miatt.

Balázs a  horgolást népszerűsítő oktatócsomagok bevezetésére 2 millió forintot kért, 50 százalék tulajdonrészért. Balogh Levente és Moldován András szinte azonnal ajánlatot tettek 1-1 millió forinttal, 30 százalék tulajdonrészért cserébe. De Lakatos István is szerette volna Nyikonyuk Balázs vállalkozását támogatni, így végül a három Cápa 1-1-1 millió forinttal szállt be a plüssök világába, összesen 30 százalék tulajdonrészért cserébe - írja az nlc.hu.

Négyéves koromban én már árultam ezt-azt az óvodában, de még 16 évesen nem tartottam itt, hogy saját Kft.-m volt. Ez nagyon extra, hogy egy srác 16 évesen azt mondja, hogy a szülei alvó Kft.-jét felélesztette és ő abban árul valamit. Volt igazi árbevétele abból, amit a saját kezével készített. Ez a fiú fantasztikus!

- mondta Moldován András a fiatal vállalkozóról. 

Korábban arról is írtunk, hogy óriási borány volt az RTL-nél, ugyanis üvöltözésig fajult a vita a cápák között, akik egymás ajánlataira tettek nem túl kedves megjegyzéseket akkor, amikor egy fiatal vállalkozó nagyon komoly üzletet vitt be a műsorba. Gecse Márton a mesterséges intelligencia által vezetett logisztikai robotokkal forradalmasítja a raktárak világát, az ötlet pedig a cápáknak is nagyon tetszett. Két befektető ajánlata után azonban elszabadultak az indulatok, a cápák pedig egymást mardosták.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés