Hirdetés

Botrány az RTL-nél, üvöltözésig fajult a vita a stúdióban

Nap Híre portré Nap Híre

A cápák egymás ajánlataira tettek nem túl kedves megjegyzéseket.

A Cápák között-ben sokszor elszabadulnak az indulatok, ha egy olyan vállalkozó lép be az RTL stúdiójába, aki egy se füle se farka ajánlattal akarja behúzni a befektetőket. Leggyakrabban Moldován András szokott olyan heves szavakkal reagálni, hogy sokszor a többi Cápának kell lenyugtatni őt. 

Gecse Márton, az ifjú vállalkozó nagyon komoly üzletet vitt a Cápák között stúdiójába. A fiatalember mesterséges intelligencia által vezetett logisztikai robotokkal forradalmasítja a raktárak világát, ami természetesen a cápáknak is nagyon tetszett. Két befektető ajánlata után azonban szinte elszabadult a pokol a stúdióban. Amikor Gecse Márton kiment, a magukra maradt cápák ekkor egymás ajánlatára tettek megjegyzéseket - írja a Blikk

Moldován András fennhangon kelt ki magából, egyenesen komolytalannak nevezve Orbók Ilona ajánlatát, ami valóban kedvezőtlenebb volt (hiszen ő Gecse és az édesapja egész cégcsoportjából kért volna komoly részesedés), mint Balogh Levente befektetési terve, ám ő ezt kikérte magának. 

Moldován egészen odáig merészkedett, hogy Orbók ajánlatát alpárinak nevezte, mert az üzletasszony a cégértéknél jóval kevesebb pénzt ajánlott Gecse Mártonnak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés