Hirdetés

Csillagászati áron adhatják el Gyurcsány Ferencék az Apró-villát

 portré

Eladásra kínálja ikonikus villáját Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára. A Demokratikus Koalíció elnöke a Partizánnak adott interjújában utalt arra, hogy megválnak az Apró-villától. 

- Az Apró-villát eladjuk majd egy éven belül, mert hárman maradtunk. Klára, Marci meg én. Klára ráadásul az idejének a nagy részét Brüsszelben tölti, ott kóválygunk abban a hatalmas nagy villában. Mi a csudát csinálunk mi ott?

– mondta Gyurcsány Ferenc. 

A DK elnökének számláján - az adóbevallása szerint - 2020-ban 225 millió forintos, ismeretlen eredetű összeg állt. Ez 2022-re már 446 millióra nőtt, amely „lakásvásárlás foglaló és előleg” jogcímen szerepel. Ezek alapján úgy tűnik, hogy két éve már valaki szerette volna megvásárolni a villát és a vásárlási szándékának komolyságát egy brutális összeggel jelezte. 

Egyáltalán nem alaptalan a feltételezés, hogy egy potenciális vevő közel félmilliárdos összeggel biztosítná be vételi szándékát. Ugyanis ilyen prémiumkategóriájú, egyedileg számon tartott villa nem sok van a piacon és a lehetséges vevők köre is igen szűk 

- mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető szakértője a Blikknek.

Egy hasonló kategóriájú, II kerületi villa jelenlegi kínálati ára 500 millió-1 milliárd forint között alakul.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés