Hirdetés

Irgalmatlan botrány a bulinegyedben: majdnem agyonvertek egy külföldi férfit a biztonsági őrök

Nap Híre portré Nap Híre

Tavaly nyáron egy budapesti szórakozóhely előtt beszélgetett egymással három brazil férfi, akiket minden előzetes ok nélkül megtámadott négy biztonságiőr, mert elkezdte őket zavarni a jelenlétük. Az egyikőjüket olyan durván összeverték, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A vádirat szerint a 4 vádlott egy VII. kerületi szórakozóhely biztonsági szolgálatának tagjai voltak. 2023. június 4-én együtt dolgoztak, egyikük - egy 38 éves férfi - volt a szolgálatvezető. A szórakozóhelyen szórakozott egy brazil állampolgárságú férfi és két – szintén brazil – barátja. 

Később a 3 brazil férfi az utcán beszélgetett és nevetgélt, ami - külön ok nélkül – zavarni kezdte az őröket, ezért az egyik odament, hogy megpróbálja őket távozásra bírni. 3 óra előtt az egyik vádlott a brazil állampolgárokat gázspray-vel lefújta, amire ketten elmentek. Az egyik sértett azonban az utca túloldaláról perceken át felháborodottan gesztikulált, mutogatott a biztonsági őrök felé. Ezt látva a 41 éves vádlott gázspray-vel közvetlen közelről a sértett arcába fújt.

A sértett igyekezett a szemébe fújt permetet kimosni, és az utca túloldaláról továbbra is a biztonsági őrök felé gesztikulált. A sértett egy konténerből kivett egy üres italosüveget, azt kezében tartva gesztikulált tovább. Ezután a vádlottak körbevették, az egyik gázspray-vel felé fújt, ekkor a sértett az üveget felemelte, de nem támadott. Az egyik őr viszont a sértett nyakát fojtófogásba szorította, a fejét többször egy épület falába verte, majd az elkábult sértettet a földre dobta. Három támadó – a gázspray-t használón kívül – a földre került külföldit tovább bántalmazták.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés