Hirdetés

Szuper hírt kaptunk: Briney Spears megígérte, nem tér vissza

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egyre több amerikai médium számolt be arról, hogy Britney Spears dalszerzőket keres a 10. stúdióalbumához. Az énekesnő cáfolta a híreket, sőt, azt ígérte, hogy soha nem fog visszatérni a zeneiparba.

"Csak hogy tisztázzuk, a legtöbb hír szemét!!!" - írta az énekesnő az Instagramon, hozzátéve, hogy folyamatosan azt állítják róla, hogy random emberekhez fordul, hogy új albumot készítsenek - írja a BBC. 

"Soha nem fogok visszatérni a zeneiparba!!!" 

- emelte ki az énekesnő. 

Bár néhány lap azt állította, hogy Julia Michaels és Charlie XCX is bekerült Britney csapatába, azonban a híresség tisztázta újból, hogy csak szórakozásból ír zenét. Azt is elárulta, hogy az elmúlt két évben több mint 20 dalt írt másoknak. "Szellemíró vagyok, és őszintén szólva, élvezem is ezt" - jegyezte meg az énekesnő. 

Bár a rajongók már régóta követelik, hogy Britney térjen vissza a zenéhez, az énekesnő már korábban is utalt rá, hogy óvakodik a visszatéréstől, ám eddig még soha nem jelentette ki azt, hogy nem fog visszatérni.

Mint azt a naphire.hu is megírta, az énekesnő tavaly hatalmas botrányt robbantott ki, miután új memoárjában elmesélte, hogy annak idején teherbe esett Justin Timberlake-től, azonban végül elvetette a babát, mert állítólag Timberlake azt mondta neki, hogy még nem áll készen a családalapításra.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés