Hirdetés

Kiderült: Britney Spears megcsalta Justin Timberlake-et

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Britney Spears az új memoárjában bevallotta, hogy egy ausztrál táncossal randizott, miután megtudta, hogy Justin Timberlake megcsalta őt.

Britney Spears
Britney Spears

Britney Spears végül bevallotta, hogy megcsalta Justin Timberlake-et az ausztrál táncossal. A 41 éves amerikai énekesnő The Woman In Me című új memoárjában vall a The Sun szerint.

A szintén 41 éves Robson évekig a Spears táncosa volt, és sokan Michael Jackson állítólagos áldozataként ismerik.

Wade és Spears viszonyáról évek óta pletykáltak már, az énekesnő azonban csak most erősítette meg ezeket.

Britney Spears az önéletrajzi könyvében azt állítja, hogy azután jött össze a táncossal, miután megtudta, hogy Justin Timberlake megcsalta őt egy hírességgel. Az ominózus estéről azt írja, hogy ő és Wade elmentek egy spanyol bárba, rengeteget táncoltak, majd együtt töltötték az éjszakát.

Az énekesnő azt írja, hogy ezt a kivételt leszámítva végig hűséges volt Justin Timberlake-hez a kapcsolatuk alatt.

Az is kiderül a könyvből, hogy bevallotta a félrelépését az énekesnek, és megállapodtak abban, hogy túllépnek rajta.

Britney Spears a mostani könyvében Timberlake hűtlenségéről is ír, de nem nevezi meg a másik nőt.

A héten már írtak a hamarosan megjelenő könyvből részleteket a sajtóban, innen tudni, hogy Britney annak idején várandós volt, de végül elvetette a babát, miután Timberlake azt mondta, hogy még nem áll készen a családalapításra. 

A könyvben azt írja az énekesnő, hogy nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy terhes, de egyáltalán nem élte meg rosszul. Mint írja, nagyon szerette Justint és biztos volt abban, hogy egyszer együtt alapítanak családot.

Az énekes azonban közel sem így gondolta, Justin ugyanis nem örült a babának, azt mondta, túl fiatalok és nem állnak készen a gyerekvállalásra. “Biztos vagyok benne, hogy az emberek gyűlölni fognak ezért, de belementem, hogy elvetessem a babát. Nem tudom, ez volt-e a helyes döntés” - fogalmaz Britney Spears.

Justin Timberlake és Britney Spears igazi álompár voltak, amíg 1999 és 2002 között együtt voltak. A két sztár még 1992-ben ismerte meg egymást a Mickey Mouse Club tévésorozatban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés