Hirdetés

Megrázó vallomás: ezt élte át a magyar rádiós legenda, míg hetekig kómában volt

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Vannak a kómának derűs pillanatai is” - Az ATV A nő háromszor című műsor vendége volt Lali király, aki felidézte azokat a heteket, amiket kómában töltött.

Zenész, énekes, műsorvezető, író, újságíró, zenei szerkesztő - felsorolni is nehéz, mi mindennel foglalkozott és mi mindenhez ért Boros Lajos, vagy, ahogyan az ország évtizedek óta ismeri: Lali király. A napokban már a 77-et tölti majd, és hosszú idő után most először újra a képernyőn láthatjuk - ugyanis elfogadta Köböl Anita meghívását, és az ATV A nő háromszor című talkshow-jában mesélt az életéről. Sőt, hat évvel azután, hogy egy szívműtétet követően hetekre kómába került, most arról is beszélt, milyen tapasztalatai vannak ezzel az állapottal kapcsolatban. “Nem negatív” - szögezte le már az elején.

Majd elmesélte az emlékeit, miközben a stúdióban mindenki lélegzetvisszafojtva hallgatta. Majd határozottan kijelentette: “Vannak a kómának derűs pillanatai is. És felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy: hagyjátok, hogy átéljétek az élményt. Mert ez egy élmény!” - tette hozzá.

Az egykori rádiós öt hetet töltött ebben az állapotban, az ATV stúdiójában pedig egyszer csak váratlanul becsukta a szemét, és felidézte azt az élményét, amit ebben az állapotban élt át.

“Beléptem egy szobába és szoba volt tele azokkal a játékokkal, amikkel én játszottam 4 évesen. És azt mondta nekem a Vali (Boros Lajos felesége - A szerk.), hogy nekem minden reggel összeszed egy ilyen értékes képkocka-sorozatot. Mert ő minden este végén újraértékeli az aznapot, és mit rontottam el és mi az, amit megkaptam, annak ellenére, hogy nem érdemlem meg” - magyarázta Lali király, aki a monológját meglepő kijelentéssel zárta:

“És köszönöm mindenkinek. Még azoknak is, akiknél csak megjátszás a szeretetet. Mert gyártási költség ott is van” - vette elő legendás humorát Boros Lajos.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés