Hirdetés

"Egyszerre sírtam és nevettem" - Borbély Alexandra őszinte vallomása az ikerterhességéről

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, Borbély Alexandra és Nagy Ervin néhány hete jelentették be Instagram-oldalukon, hogy hamarosan két új taggal bővül a családjuk, hiszen a színésznő ikrekkel várandós. A születendő gyermekek nemét is elárulták, igazi nőuralom lesz a házban, ugyanis két kislányuk fog születni, akiket decemberre várnak.

A színésznő nemrég kérdezz-feleleket tartott az Instagram-oldalán, ahol különböző kérdésekre válaszolt a rajongóinak, akik a terhességéről is kérdezték. Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott Alexandra, hogy az első trimeszter alatt egyáltalán nem kínozták rosszullétek, ráadásul aktívabb mint valaha. Azt is elárulta, hogy miképpen reagált a hírre, miszerint ikrei lesznek:

Sírtam és nevettem egyszerre

- válaszolta egy kérdezőnek, majd az is kiderült, hogy hozzá hasonlóan a kislányai is kettős állampolgárok lesznek. Már a nevüket is tudják, de egyelőre még titokban szeretnék tartani, ha eljön az ideje, akkor a nagyvilággal is megosztják - írja a 24.hu. A színésznő azt is megosztotta a történetében, hogy Ervin nagyon örült annak, hogy egyszerre két kislánya is lesz, az első időszakban pedig Alexandra édesanyja lesz a segítségükre. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés