Hirdetés

Mehetnek haza, rendkívül érdekes fotó Borbély Alexandra ikreiről

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Hazavihette a kórházból az ikerlányait Borbély Alexandra és Nagy Ervin.

A színészházaspár, Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai október 12-én születtek meg, és egészen eddig kórházban is voltak a babák édesanyjukkal - emlékeztet a Bors.

Franciskát és Elzát végre hazaengedték a kórházból, erről Borbély Alexandra nagyon szép fényképet posztolt.

Kicsoda Borbély Alexandra?

Hivatkozás másolása

Ha a színésznő Wikipedia oldalát hívjuk segítségül, akkor azt látjuk, hogy gyermekkorát a Szlovákiában található Nagycétényben töltötte. A komáromi Selye János Gimnáziumban érettségizett. Felvételizett a Pozsonyi Színművészeti Főiskolára is, de végül mégis Budapest mellett döntött. Mielőtt felvették volna az egyetemre, egy évet töltött stúdiósként a Nemzeti Színházban, ahova Jordán Tamás hívta. 2012-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 2012-től a Katona József Színház tagja.[5][6] 2017-ben, Berlinben elnyerte az Európai Filmakadémia legjobb európai színésznőnek járó díját a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért.

Borbély Alexandra a terhessége alatt egy kérdezz-feleleket tartott az Instagram-oldalán, ahol különböző kérdésekre válaszolt a rajongóinak, akik a terhességéről is kérdezték. Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott Alexandra, hogy az első trimeszter alatt egyáltalán nem kínozták rosszullétek, ráadásul aktívabb mint valaha. Azt is elárulta, hogy miképpen reagált a hírre, miszerint ikrei lesznek:  Sírtam és nevettem egyszerre - mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés