Hirdetés

Elképesztő kimondani: a zseniális Bodrogi Gyula 90 éves lesz napokon belül

Nap Híre portré Nap Híre

A színész elárulta: utálja kimondani, hogy 90 éves.

Bodrogi Gyula április 15-én, hétfőn 90 éves lesz. A színész bevallotta, egyáltalán nem várja a jeles évfordulót, pláne, hogy a mai napig fáradhatatlan. Korábban egyébként azt is elmondta, az a célja, hogy túlszárnyalja a nagymamáját, aki 96 éves korában hunyt el, és annak örülne a legjobban, ha 120 évig élhetne. 

A hot! magazinnak adott interjújában arról is beszélt, hogy ritkán sikerül összejönnie az egész családnak, de azért ezekre az ünnepekre mindenki felszabadítja magát. "Nagyon ritkán van lehetőségünk így összeülni, javarészt ünnepekkor van együtt a család: születésnapokon, karácsonykor, húsvétkor. Inkább szűk családi körben szoktunk ünnepelni, nem tartunk nagy bulikat. Kicsi a család, de azért mindig elmegyünk valahová közösen. Megengedjük, hogy minket ünnepeljenek, de nem várjuk el" - mondta, hozzátéve, hogy szerencsére a családjában mindenkinek jó humora van, ezért bármin össze tudnak veszni, azonban maximum csak két óráig tudnak haragudni a másikra, szemlézte az NLC

A Bodrogi-családban nem csak a Kossuth-díjas színművész ünnepel kerek évfordulót ebben az évben.

Az idei év különleges, hiszen én kilencvenéves leszek, Ági nyolcvan, Enikő pedig húsz! Lassan én vagyok a legöregebb a szakmában, az uno­káim pedig a legfiatalabbak. Három színházban is köszöntenek, nem is beszélve a vadászokról! Nem szeretem ezt a kilencvenes számot. Sajnos nem lehet mit csinálni vele, de utálom kimondani, hogy kilencvenéves vagyok. Helyette azt válaszolom: „1934-ben születtem, tessék kiszámolni!

- fogalmazott a színész. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés