Hirdetés

Bodrogi Gyulát nagyon megrázta Benedek Miklós halála

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, méltósággal viselt betegség után, életének 78. évében kedden reggel elhunyt Benedek Miklós, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, érdemes és kiváló művész. Bodrogi Gyula nagyon jó kapcsolatot ápolt a Benedekkel, most megtört hangon nyilatkozott a színésztársa elvesztéséről. 

Mint ismert, Benedek már egy jó ideje küzdött a súlyos tüdőbetegséggel, ami a szívére is kihatott, és többször is kórházba került emiatt. Bodrogi Gyula elmondta a Blikknek, hogy nagyon jóban volt Benedekkel, bár egy ideje már nem találkoztak. 

A betegségéről sem tudtam, egy ideje nem beszéltünk. Életvidám, jó humorú ember volt, mindemellett pedig remek színész. A fia halála azonban nagyon megtörte, utána egészen más ember volt, és hiába történt már sok évvel ezelőtt, ez olyan veszteség, ami az emberrel van minden nap reggeltől estig. Vannak emberek, akiknek az élete természetes, a halála pedig természetellenes. Benedek Miklós is egy ilyen ember volt

- mondta megtört hangon Bodrogi. 

A naphire.hu beszámolt arról is, hogy korábban Benedek Miklós megrendítő interjúban beszélt a fia elvesztéséről.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés