Hirdetés

Megdöbbentő vallomás: Pásztor Anna elárulta, mit tenne lánya molesztálójával

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Nincs pardon” - mondta az ATV a Nagy Dilemma című műsor felvételén az énekesnő a neki szegezett kérdések kapcsán.

Először kerül képernyőre ma este 21:30-kor a Nagy dilemma című műsor, amelyben Kadarkai Endre morális, társadalmi, valamint kulturális dilemmák elé állítja a vendégeit. Szerdán este az ATV műsorának Pásztor Anna és Steigervald Krisztián lesz a vendége, az énekesnő pedig máris meglepő őszinteséggel reagált egy a műsorban felmerülő dilemmára. “Megtudod, hogy a lányodat kislányként egy ember molesztálta. Senki sem tudná meg, ha eltennéd láb alól. Képes lennél megtenni?” - kérdezte a Nap Híre információi szerint a két vendégét a műsorvezető, Pásztor Anna válasza nem csak őt, mindenki mást meglepett. Igaz, mint ahogyan az a műsorból is kiderül, ő sok mindent másképp lát azóta, amióta a koncertjén egy rajongója késsel akarta megölni őt.

“Elmondta, hogy eljön a koncertre, elmondta, hogy hozza a kést, mert meg akar ölni, mert ő negyven éves, dimenziót akar váltani és én vagyok a menyasszonya. El is kapták” - elevenítette fel lapunk információi szerint a néhány éve történteket az énekesnő, majd azt is elmesélte, a felvétel után a rendőrségre kellett mennie, ahol találkozni akart a zaklatójával, de nem engedték. Ezt követően így már csak a bírósági tárgyaláson láthatta őt, ahol Anna remegve, izzadva tett vallomást és mutatta meg, miket küldött neki a férfi. A zaklató, aki mindezt ott kinevette. “Megmutattam, amiket küldött: kibelezett macskát, meg kibelezett nyulat, hogy az vagyok én, ő meg a vadász és ezt fogja velem csinálni” - mesélte a Nagy Dilemma felvételén Pásztor Anna.

Majd miután a férfiben tudatosult a tárgyaláson, akár 20 évet is kaphat, pár nappal később a börtönben vetett véget az életének. Hogy miért érzi szerencsésnek magát Pásztor Anna, és a tapasztalatok fényében mit tenne, ha megtudná, hogy a lányát kislányként egy ember molesztálta - kiderült szerdán este 21:30-tól az ATV műsorában.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés