Hirdetés

Berki Mazsi bevallotta: eltávolodott kislányától

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Nagyon nehéz hónapokon van túl Berki Krisztián özvegye, aki most arról is őszintén beszélt, hogyan vészelte át a borzasztó időszakot.

Szombaton lesz egy éve, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az elmúlt év mindenkinek nehéz volt, aki ismerte és szerette a celebet, de különösen igaz ez a közeli családtagokra: Krisztián édesanyja még mindig úgy érzi, mintha fia mellette lenne, özvegye, Mazsi pedig - aki egyébként nemrég hátrahagyta a fővárost, és új életet kezdett - most azt mondta: nagyon hullámzó, hogy éppen hogy érzi magát.

"Most elérkezett egy olyan pont az életemben, amikor a kislányommal nagyon különleges lett a kapcsolatom. Az igazság az, hogy egy évvel ezelőtt teljesen bezártam, és egy kicsit őt is kívülre helyeztem; burokban kezdtem el élni. Ez egy védekező reflex volt, hogy ne éljek át még nagyobb fájdalmat" – mondta a szerdai Mokkában az özvegy.

Mazsi nem tagadja, hogy kilenc-tíz hónappal Berki halála után lett újra a régi. Mint mondta, eljutott kislányával arra a szintre, hogy teljesen "be tudta őt engedni magához". Most különleges és szoros viszony van köztük, ez pedig rengeteg energiát ad neki.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés