Hirdetés

"Amíg tudok, élek ezzel a lehetőséggel" - megszólalt Berki Mazsi

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Csaknem egy éve, 2022 május 6-án hunyt el Berki Krisztián, vagyis lassan letelik a gyászév. Berki Mazsi azóta egyedül neveli a kislányát, most pedig elárulta, hogy menedzseli a háztartást és a közös életüket.

Kislánya, Emma abban a korban van, amikor mindent megkóstol, azonban pár napja beteg volt, csak tápszert fogadott el, így Mazsi szerint jól jött, hogy "van rajta egy kis husi". A kislány egyébként vidáman éli mindennapjait, pakol, vagy épp a ruhásszekrényt fedezi fel.

Mazsi elismeri, hogy nála az a prioritás, hogy dolgozhasson, ezért veszi igénybe a bejárónőt.

"Ha egy nőnek lehetősége van arra, hogy pénzt keressen (én már 14 éves korom óta dolgozom), akkor a házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy ne menjenek el napok a takarítással. Ezt az időt inkább a kislányommal töltöm. Fontos számomra a rend, és örülök, hogy van segítségem. Vannak olyanok, akik nem engednek be idegeneket az otthonukba, de én ezt másként látom. Amíg tudok, élek ezzel a lehetőséggel" - fogalmazott a hot! magazinnak.

Az édesanya a főzést is kedvtelésből csinálja: semmi sincs kőbe vésve, étterembe is jár. Ha teheti, Emmával külföldre is elutazik, nemrég kettesben voltak Svájcban. De nemrég írtunk arról is, hogy a hétvégén egy szafariparkba látogattak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés