Hirdetés

Berki Krisztián édesanyja csúnyán nekiment Mazsinak a karácsony miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Még az unokáival sem találkozhatott karácsonykor Berki Krisztián édesanyja.

Berki Mazsi
Berki Mazsi TV2

Berki Krisztián édesanyja, Júlia számára ritka fájó volt az idei karácsony. Az ünnepet mindig a fiával szokta tölteni, ám ezúttal csak a temetőbe tudott kimenni a fiához.

“Akár több napot is Krisztiánnal töltöttem karácsony idején, de most csak a sírjára borulhattam rá” - nyilatkozta az asszony a Blikknek.

“Egy hónapja lettem beteg, sajnos, súlyos tüdőgyulladásom volt, ezért nem tudtam Budapestre utazni. Most már jobban vagyok, Natikámat át is ölelhetem majd januárban, mert síelni megy. Az édesanyjával már meg is beszéltük, mikor találkozunk. A kis Emmát azonban nem tudom, mikor láthatom… Itt az ajándéka, egy kis beszélő plüss elefánt, de hogy mikor adhatom oda neki, még nem tudom. Mazsit ugyanis hiába hívtam többször is 24-én, nem vette fel a telefont, és nem is hívott vissza. Tudom, más is van, aki ritkán láthatja az unokáját, mert mondjuk külföldön él, de legalább rendszeresen hall róla és beszélnek. Olyan boldog lennék, ha Mazsi a szép autójával néha csak úgy elhozná a kicsit, akár egy órára is. De úgy látom, túl elfoglalt ehhez” - adott hangot fájdalmának Júlia, amiért az unokáival sem tudott együtt lenni karácsonykor.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés