Hirdetés

Kiderült Berki Krisztián nagy titka

Garai Kitti portré Garai Kitti

Bár Berki Krisztián mindig azt mutatta, hogy hatalmas luxusban él, halála után kiderült, hogy nem volt könnyű helyzetben, rengeteg adósságot halmozott fel. Most újabb titokra derült fény. 

Mint ismert, az botrányhős celeb május 6-án hunyt el. Halála után egy ismerőse tálalt ki arról, hogy igazából nem volt fényűző élete Berkinek, albérletben lakott, a luxusautókat csak bérelte, de az is előfordult, hogy csak odaállt melléjük fotózkodni. A sok utazást, a drága ruhákat és az életvitelét pedig általában reklámszerződéseknek és a céges megállapodásoknak köszönhette. Emellett pedig rengeteg tartozást is felhalmozott az évek során. 

A Blikk értesülései szerint azonban Berki családjának már nem kell tovább szenvednie a tartozások miatt, ugyanis az egykori Fradi-vezér hatalmas vagyont tartott édesapjánál, aki abból kiegyenlítette az adósságokat. 

Berki Krisztián édesanyja most őszintén bevallotta: felkeresték a hitelezőket, tárgyalásokat kezdtek, s a volt férje mindent elrendezett abból a pénzből, amit fia nála hagyott.

"Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda. Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett" – mondta Júlia asszony. 

Az édesanya beszámolt arról is, már csak egyetlen adósság maradt egy bank felé, amelytől Krisztián és Mazsi együtt vettek fel kölcsönt, ám ezt az özvegynek kell törlesztenie. 

"Amikor felvették a hitelt, Krisztián édesapja lett a kezes. A tragédia után azonban a volt férjem az ügyvédje segítségével elintézte, hogy kiírják a tartozásból, így ehhez már semmi köze. Most már Mazsin múlik, miként rendezi a tartozást" – tette hozzá az asszony.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés