Hirdetés

Befellegzik Las Vegasban az Elvis-esküvőknek

 portré

Évente párok ezrei kötnek házasságot Elvis Presley hasonmás előtt a szerencsejátékok metropoliszában. Most azonban egy cég bírósági végzéssel akarja elérni, hogy a „Király” többé ne mondathasson igent.

Jason Whaley, a Las Vegas-i Esküvői Testület elnöke szerint Elvis Presley számára sokáig Las Vegas volt maga az otthon. A neve pedig a Las Vegas-i esküvők szinonimájává is vált. A Covid két nehéz éve után az Elvis-hasonmásoknak ismét aggódniuk kell: „a kihalás szélén állnak”.  

Az Elvis-esküvők a 70-es évek vége óta számítanak nagy üzletnek Sin Cityben. A párok sok-sok dollárt fizetnek azért, hogy Elvis legyen az anyakönyvvezetőjük – és még esküvői szerenádot is kapjanak. Egy Elvis-esküvő akár 1600 dollárt is elvisz a menyasszony és a vőlegény pénztárcájából, igaz, többek között egy rózsaszín 1964-es Cadillac kabrióval érkezhetnek a Viva Las Vegas esküvői kápolnába.

Az Elvis-hasonmás, Harry Shahoian félti a jövőjét. Azt mondta a Review-Journalnak, hogy "az emberek szeretnek Elvis előtt házasodni." Hetente akár 100 ceremóniát is tart a Graceland Chapel-ben. "Ha ezt hirtelen betiltják, utcára kerülök." – idézi aggodalmait a krone.at.

(Nyitókép: youtube)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés