Hirdetés

Elszabadult a pokol a Bayernnél: durván egymásnak esett Lőw Zsolt és Joshua Kimmich

Nap Híre portré Nap Híre

A Bayern München vasárnap a Bochum otthonában is kikapott, és zsinórban ez volt már a harmadik veresége a csapatnak. A vereség után elszabadult a pokol a csapatnál és óriási balhé kerekedett, ugyanis Joshua Kimmich és a másodedző Lőw Zsolt egymásnak ugrott. 

A Bundesliga 22. fordulójának záró meccsén a Bayern München 3-2-es vereséget szenvedett a Bochum otthonában. A mérkőzés 63. percében Thomas Tuchel vezetőedző lecserélte a csapat német válogatott sztárját, Joshua Kimmichet, aki rettenetesen dühös lett a döntés miatt. A meccs lefújása után aztán ki is tört a balhé, Kimmich és a Bayern másodedzője, Lőw Zsolt pedig egymásnak ugrott és hangos veszekedés tört ki köztük - írja a Magyar Nemzet, hozzátéve, hogy a csapatkapitány, Manuel Neuer tett rendet a veszekedő felek között. 

Lőwöt a történtek után az öltözőbe kísérték. 

Nem megy jól a csapatnak

Hivatkozás másolása

A Bayern München zsinórban a harmadik tétmeccsén kapott ki. Múlt héten a Bayer Leverkusen ellene bajnoki aranyrangadón nagyon csúnya, 3-0-s vereségedett szenvedett, majd szerdán a Lazio elleni 1-0-s fiaskó a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén is kikapott. Most pedig a Bochum csapatával sem bírt el, és már 8 pont a hátránya az éllovas Leverkusen mögött. Állítólag Tuchel ki is jelentette a játékosainak, hogy nem olyan jók, mint gondolta, ám ezt a német edző hevesen tagadta. 

Az általában jól értesült Fabrizio Romano azt állítja, a mostani balhé után a Bayern München azonnali belső vizsgálatot rendelt el, és veszélybe kerülhet a Tuchel vezette edzői stáb jövőre a klubnál. Tuchel tavaly márciusban lett a csapat vezetőedzője, és vitte magával állandó segítőjét, Lőw Zsoltot is. Bár tavaly meg tudták szerezni a német bajnoki címet, ám ez is a szerencsének volt köszönhető, ugyanis a pole pozícióban lévő Dortmund az utolsó fordulóban hibázott. 

Nagyon úgy tűnik, hogy az előző vezetőedző, Julian Nagelsmann leváltása nem vált be, azonban neki már egy-két rosszabbul sikerült meccs után távoznia kellett. Jelenleg sokkal rosszabb helyzetben van a Bayern, amely a Német Kupából a harmadosztályú Saarbrücken ellen esett ki, a bajnokságban nyolc pont a hátránya az éllovas mögött, és a BL-nyolcaddöntőben is hátrányból várja a visszavágót.

Nagyon szarul érezzük magunkat. Ma a mentalitás legyőzte a minőséget, egyáltalán nem vagyunk elégedettek

- nyilatkozta a történtek után Jan-Christian Dreesen, a Bayern vezérigazgatója, aki azt is bejelentette, hogy a jövő héten is Tuchel irányítja a csapatot.

Jürgen Klopp lehet a következő vezetőedző?

Hivatkozás másolása

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Jürgen Klopp a szezon végével távozik a Liverpool FC-től. A népszerű vezetőedző távozását azzal indokolta, hogy elfogyott az energiája és így nem tudja már tovább folytatni a munkát. Arról is írtunk, hogy Manuel Neuer, a Bayern München labdarúgócsapatának német világbajnok kapusa szerint Jürgen Klopp egyértelműen esélyes a bajor együttes edzői posztjára, de azt is el tudja képzelni, hogy szövetségi kapitányként helyezkedjen el a jövőben. 

Thomas Tuchelnek, a müncheni klub jelenlegi edzőjének - akinek Lőw Zsolt a másodedzője - 2025-ig szól a szerződése a csapatnál, míg Julian Nagelsmannak a nyáron a németországi Európa-bajnoksággal véget ér a megbízatása a német válogatottnál.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés