Hirdetés

Bejelentették Balázsék Vadon Jani utódját, új korszak jön a magyar rádiózásban

Nap Híre portré Nap Híre

Balázsék megtalálták Vadon Jani utódját, egy ismert magyar humorista váltja a rádióst.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Vadon Jani december 11-én jelentette be, hogy végleg felhagy a rádiózással, és otthagyja a Balázsék című műsort. Kiderült, hogy a rádiós már régóta tervezte a kilépését, azzal indokolta a döntését, hogy egy régi álmát szeretné valóra váltani, ami mellett már nem fér meg az a fajta élet, ahogyan eddig dolgozott. Arról is írtunk természetesen, hogy Alekosz Vadon Jani helyére pályázott, ám Sebestyén Balázs hamar kikötötte, hogy Alekosz nem lesz Jani utódja. 

Mint ismert, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri az elmúlt hetekben több ismert embert is behívtak a reggeli rádiós műsorba, egyfajta castingként, a hallgatók pedig szavazhattak arról, hogy ki tetszett nekik a legjobban. A szavazást csütörtökön zárták le, a hallgatók Wossala Rozinára, Faragó Jankára, Ábel Anitára, Ráskó Eszterre, Alekoszra, Musimbe Dávid Dennisre, Gévai Julira, Puskás Péterre és Kovácsovics Fruzsinára szavazhattak. 

Balázsékhoz csütörtökig több mint 250 ezer szavazat érkezett be, ma reggel pedig bejelentették, hogy Ráskó Eszter váltja Vadon Janit, amivel "új élet" kezdődik a rádiós műsor életében, írja a Telex.

"Túl sok időt töltöttem a folyosón Pákóval és Alekosszal" - mondta Ráskó Eszter, miután Balázsék felkonferálták a Rádió 1-en. 

Balázsék egyébként reggel megviccelték a hallgatókat, ugyanis Alekoszt és Fekete Pákót is bejelentették győztesként, mielőtt közölték volna, hogy ki lett a befutó. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés