Hirdetés

Bagdy Emőke összeomlott, először szólalt meg a fia meggyilkolásáról

Nap Híre portré Nap Híre

Az ismert pszichológus, klinikai szakpszichológus először beszélt kamerák előtt fia, Császár Zsolt meggyilkolásáról és a család gyászáról.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, 53 éves Császár Zsoltot az Egyesült Államokban, Phoenixben gyilkolták meg, édesanyja, Bagdy Emőke szerint fiát tőrbe csalták. Írtunk arról is, hogy a férfit egy apartmankomplexumban ölték meg, a gyilkossággal a mindössze 18 éves Yaaliyah E. Jacksont gyanúsítják. Császár Zsoltot egy hatalmas késsel ölték meg, de a támadó szerint mindez "önvédelem" volt. 

Bagdy Emőke most a TV2-nek kamerái előtt beszélt először a tragédiáról és a gyászról. Elmondta, hogy a gyászfolyamat nála és lányánál másképpen zajlik: míg ő inkább magába fordult és visszavonult, addig Császár-Nagy Noémi meg akarja mutatni a világnak, mennyire értékes ember volt a testvére - szúrta ki a szeretlekmagyarorszag.hu.

Elmondta azt is, sokat segített a tragédia feldolgozásában a felé és a családja felé áradó szeretet. "Amit én kaptam részvétet, együttértést, szeretetáradatot, ahogyan oly sokan úgy álltak melllém... Rádöbbentem arra, hogy én úgy élem ezt az egész pszichológus hivatást, hogy magától értetődő, mint a lélegzetvétel, hogy én segítek másoknak, és nem várok se hálát, se köszönetet, mert együtt örülünk, hogy ha valamire jutunk, hogy valaki kaphat valamit, ami tudom, hogy végeredményében az ő munkája. Azt mégis megtapasztalni, hogy az ember, miközben a másikban ad, nem közvetlenül tőle, de nagyjából egészében az életben megtérül, hogy segítek másoknak. Tehát a szeretet, amit adok, az valahogy mégis visszaáramlik" - fogalmazott. 

A pszichológus hozzátette, fia rendkívüli segítő ember volt a maga teológiai szolgálatában.

Ez hihetetlen csapás. Elvenni azt, aki a húsom, vérem, sejtemből van, magzatom, testemből test. Ez semmihez sem fogható fájdalom. Erről még beszélni is... belerezdül minden testrészem” 

– mondta Bagdy Emőke. A pszichológus a fia elvesztése okozta gyászt lelki természetű szenvedésnek nevezte, ami olyan módon leteperi, megszállja és hatalmába keríti az embert, hogy nem tud mögüle kikapaszkodni

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés