Hirdetés

Egyre rejtélyesebb Bagdy Emőke meggyilkolt fiának ügye - ezt állítja a gyanúsított

Nap Híre portré Nap Híre

Császár Zsoltot egy hatalmas késsel ölték meg, de a támadó szerint mindez "önvédelem" volt.

A gyilkosság helyszíne a Google térképén
A gyilkosság helyszíne a Google térképén

Ahogy arról mi is beszámoltunk, 53 éves Császár Zsoltot az Egyesült Államokban, Phoenixben gyilkolták meg, édesanyja, Bagdy Emőke szerint fiát tőrbe csalták. Írtunk arról is, hogy a férfit egy apartmankomplexumban ölték meg, a gyilkossággal a mindössze 18 éves Yaaliyah E. Jacksont gyanúsítják.

Az amerikai sajtó egyelőre a gyilkos vallomására és a rendőrségi tájékoztatásra hagyatkozva számol be a történtekről. A rendőröket maga a gyilkos, Jackson értesítette, aki elismerte, hogy az áldozattal összevesztek a lakásban. A büntetett előéletű fiatalember a hatóságokat megvárta a helyszínen, de ragaszkodott hozzá, hogy önvédelemből cselekedett - írja a Blikk

Az eddigi adatok szerint Jackson albérletbe adta a South Mountain-i Elevate lakást a nővérének. Október 21-én reggel a nővére állítólag felhívta Jacksont, majd megkérdezte, beengedheti-e barátját, Császárt a lakásba, hogy a férfi ott maradjon néhány napig. Császár és Jackson soha nem találkoztak korábban.

A lakásba érkezése után Császár állítólag lezuhanyozott. Jackson azt mondta a rendőröknek, hogy amikor Császár végzett, megkérte a látogatót, hogy vigye ki a személyes tárgyait a fürdőszobából. Császár megkérte, hogy várjon, és akkor indult el köztük a vita, ami fizikai konfrontációvá fajult. 

A gyilkos azt mondja, fenyegetve érezte magát, szerinte Császár lökdöste, de ő csak "megijeszteni" akarta az ellenfelét a hatalmas késsel, amit a konyhában vett magához. Végül, nem tisztázott módon, Jackson halálra késelte a teológust. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés