Hirdetés

Dráma élő adásban – rosszul lett az ATV műsorvezetője, a szerkesztő sietett a segítségére

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Én nem tudtam, hogy hogy élem túl” - mondta a Naphire.hu-nak Krug Emília, aki az ATV Aktuál kedd esti műsorában lett rosszul. Kollégája, Bodacz Balázs a vezérlőből futott a stúdióig, hogy megmentse. 

A Naphire.hu is beszámolt róla, hogy tavaly márciusban rosszul lett az egyik vendég az ATV stúdiójában. Akkor írtunk arról is, hogy hajnali kettőig nem jött álom a szemére Bodacz Balázsnak, az ATV műsorvezetőjének, amikor Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő ájultan esett össze élő adásban. A műsort akkor megszakították, a műsorvezető később elárulta, mi történt ezután a stúdióban. Most újra szükség volt Bodacz Balázs lélekjelenlétére, aki most az Aktuál szerkesztőjeként a vezérlőben volt szerda este. Ezúttal nem egy vendég, hanem Krug Emília lett rosszul, vagyis kapott köhögőrohamot adásban – és ezúttal is Bodacz Balázs volt az, aki a segítségére sietett. Vizet, majd teát vitt és a rövid, de annál ijesztőbb pár másodperc után az adás folytatódni tudott. A történet főszereplőit szerdán reggel telefonon értük el.

“Én voltam a felelős szerkesztője a tegnapi adásnak, a vezérlőben ülve láttam, hogy Emília nincs jól és eléggé köhög. Eleinte még nem integetett, hogy gond volna, de rászóltam a fülére, hogy “jól vagy?”, és akkor rázta a fejét, hogy nem” - emlékezett a történtekre Bodacz Balázs a Nahire.hu megkeresésére, majd azt is hozzátette: tapasztalatból tudta, mennie kell. “Otthagytam a vezérlőt és azonnal átszaladtam a stúdióba. Még a beszélgetés alatt megpróbáltam állítani a klímaberendezésen, hogy ne fújja rá Emíliára annyira a meleget. Aztán az egyik bejátszás alatt elszaladtam vízért. Ezt követően egy lebegő árnyként tűntem fel egy pillanatra az élő adásban a díszletben” - magyarázta a műsorvezető.

“Nagyon fázós vagyok, így magasra kapcsoltuk a légkondit” - világított rá a probléma alapjaira az ATV Aktuál műsorvezetője, majd elismerte: kedden este is feltekerték a fűtést. “És valószínűleg a közvetlenül rám jövő légkondi-fűtéstől olyan erős köhögő rohamom lett, hogy én nem tudtam, hogy hogy élem túl. Nagyon kemény volt. Köszönöm Balázsnak és a kollégáknak a gyors segítséget” - tette hozzá a Naphire.hu-nak a csatorna népszerű műsorvezetője, aki kérdésünkre azt is elárulta, karrierje során még soha nem fordult elő vele ilyen.

Szerencsére Emília ma már teljesen jól van.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés