Hirdetés

“Felváltva őriztük” - orvost kellett hívni Krug Emíliáék kisfiához

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Azért azt nem mondom, hogy kipihentük magunkat” - mondta a Naphire.hu-nak az ATV műsorvezetője, aki a napokban ért haza családjával Mallorcáról.

Krug Emília
Krug Emília

Spanyolországban nyaralt a családjával az ATV műsorvezetője: Krug Emília a közösségi oldalán már több képet is megosztott Mallorca-ról, az egyikben pedig azt is leírta, nem ez volt a legfelhőtlenebb nyaralásuk. 

“Mi félig aktív, félig passzív nyaralósok vagyunk. Az a stratégia, hogy egy nap pihenés, meg pancsolás a tengerben, majd egy nap kirándulás” 

- kezdte lapunknak a műsorvezető, de rögtön hozzátette: ez egy három és fél éves gyermekkel nem egyszerű, mert ő azért még 2-3 órát alszik napközben. De előfordult, hogy nem siettek vissza a szállodába.

“Volt olyan nap, hogy nem mentünk vissza a szobába és megejtettünk egy nagy túrát. Vonattal mentünk egy cuki, hegyekkel által körülölelt városkába, Sollerbe, ahonnan pedig rendhagyó módon, villamossal egy tengerparti kikötőbe” - így Emília a Naphire.hu-nak.

Meg is lett a következménye. “Persze a villamos, a vonat, a repülő kicsinyített mását meg kellett venni Máténak, aztán hazahozni, úgyhogy megint gazdagodott az amúgy sem elhanyagolható méretű járműpark a szobájában. De nem bánjuk, ezek szép emlékek maradnak” - mosolygott a műsorvezető, aki a Naphire.hu-nak azt is elárulta, a nyaralás nem indult a legjobban, ami Mátét illeti.

“Már az első napon azt vettük észre, hogy nem teljesen önmaga és valamitől nagyon zaklatott. Másnapra kiderült, egy igencsak agresszív torokgyulladása lett. Legutóbb is akkor lett beteg, amikor Spanyolországban nyaraltunk. Valamiért ezek a spanyol bacik nem jönnek be neki, azokkal szemben nem olyan ellenálló, mint a magyarokkal. Mert egyébként itthon nagyon ritkán beteg. Azért ijedtünk meg a torokgyulladástól, mert amikor legutoljára ezzel küzdött, kórházba is került, mert nem volt hajlandó a fájdalom miatt enni-inni és kiszáradt. Úgyhogy most nem haboztunk, orvost hívtunk, kapott antibiotikumot is, két napig felválta őriztük”

- folytatta Emília.

Ezt leszámítva a családi nyaralás emlékezetes lett, de ki nem pihenték magukat. “Aki nyaralt már három és fél éves gyerekkel, az tudja, miről beszélek. Ráadásul Máté átlag feletti módon aktív gyerek. Egyik nap mondtam is a férjemnek a strandon, nézd, milyen fura, az a kislány öt perce homokozik. Ezalatt Máté fel akart mászni egy sziklára, beúszni a tengerbe, épített és lerombolt egy homokvárat és már a következő csínyen törte fejét. Úgyhogy az első napon, amikor oviba vittük, no akkor pihentük ki magunkat” - mosolygott a műsorvezető, aki hozzátette: kisfiuk nagyon élvezte, hogy együtt a család. És ez mindennél fontosabb.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés