Hirdetés

Meglepő dolgot kért a szülőszobán a férjétől a Géniusz játékosa

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Az ATV kvízműsora a jelek szerint Cintia egész életére hatással van: a Géniusz játékosa most meglepő titokról rántotta le a leplet.

Néhány hete nagy sikerrel fut már a Géniusz negyedik évada az ATV-n, a műsor szerelmesei pedig most egy nem mindennapi játékost ismerhetnek meg a csatorna képernyőjén. A 31 éves Dr. Vabrik Cintia bírósági ügyintéző, de akkora rajongója a műsornak, hogy élete legszebb pillanatában sem tudta ezt figyelmen kívül hagyni - a szülőszobán. “Nagyon sokáig elhúzódott a vajúdás, 17 órán keresztül, és a tizedik óra után azt éreztem kell valami figyelemelterelés. A férjemmel voltunk bent, így mondtam neki, kapcsoljon be a Géniuszt, amit szoktam amúgy is hallgatni és nézni YouTube-on. Ezzel próbáltuk elterelni a figyelmem, kisebb-nagyobb sikerrel” - mondta a Naphire.hu-nak az édesanya, akinek van más “hóbortja” is.

“Akármikor úton vagyok, gyalog, biciklivel, autóval, a szemben érkező autók rendszámaiból magyar, vagy angol szavakra asszociálok. Ez gyerekkorom óta tart tudat alatt” - folytatta kérdésünkre mosolyogva Cintia, aki azt is hozzátette: az új rendszámokkal még ez nem működik, mert egyelőre magánhangzókkal kezdődik a többségük. A baracskai édesanyának nagy álma volt bekerülni a Géniusz című műsorba, a kollégái nem is tudnak róla, hogy sikerült. Barátai és családja azonban ott ül majd minden adásnapon a képernyő előtt, hogy szurkoljon neki - természetesen a másfél éves gyermeke is.

Az ATV Géniusz című műsora 21:30-kor kezdődik az Aktuál után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés