Hirdetés

Vitézy Dávid: kezd bohózatba fordulni a nagy lejáratókampány

Nap Híre portré Nap Híre

Vitézy Dávid Facebook-oldalán szólalt meg az egyre nagyobb botrányról. "Kezd bohózatba fulladni a nagy lejáratókampány" – írta. 

"Csárdi az ATV-ben már azt mondja „arra vonatkozóan nincs egyértelmű információm, hogy ezen az egyeztetésen ott volt-e Vitézy Dávid, de nehezen tudom elképzelni, hogy ne tudna róla”. Eddig ugye nem ez volt a történet. Hisz Csárdi a Telexen még tegnap is azt állította, hogy egy fényképe volt (de már nincs...) egy hármas egyeztetésről, ami aztán persze megint az egész sajtót bejárta, egymással versenyezve írták a szenzációs cikkeiket a Csárdi-interjút habosító lapok" – írta Vitézy, majd így folytatta: 

Legyen világos: soha ilyen hármas találkozó nem volt, ilyen fénykép nem létezik. Pont.

"Ma reggel egy újabb ATV-interjúban Csárdi már egyértelműen nemmel felelt arra a kérdésre is, hogy az elképzelt fényképen Rogán Antal szerepel-e. Csárdi tehát látott egy fényképet, de azt nem, hogy kit ábrázol. Reggel még rajta voltam, délután már nem, este Rogán Antal is rajta volt, reggelre már ő sem – bizonyára megváltoztak a fényviszonyok, van ilyen. Bár, ami a fényviszonyokat illeti, ha közelebbről megnézzük ezt a történetet, igazából csak az éjmély sötétséget láthatjuk" – írja Vitézy. 

Vitézy szerint az egész történetben az a legelszomorítóbb, "amit a magát a tényellenőrzés zászlóshajójának tartó, az egész ügyet felhájpoló 444 művelt ebben a témában. Most éppen 16 órája tartanak címlapon és posztolgatnak újra és újra egy olyan írást, melyben Csárdi Tóni saját maga által megcáfolt állítása mellett a Mi Hazánk elnöke által írt, engem nyíltan zsidózó posztot használják hivatkozási alapként - ami egy héttel Lázár János aberrált libsizése után jelent meg. A Mi Hazánk saját maguk által pletykának minősített megjegyzését viszont tényként kezelik. Az antiszemita gyűlöletkeltés rögtön rendben van, Toroczkai László rögtön maga a hiteles forrás, amint ez a 444 céljainak megfelel".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés