Hirdetés

Ráhozta a frászt a rajongóira az Emily Párizsban színésznője, súlyos szeptikus sokkal került kórházba

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ashley Park megérkezett Párizsba és arra készül, hogy újra dolgozhasson, miután a színésznő tavaly decemberben kórházba került.

Az Emily Párizsban című netflixes sorozat sztárja vasárnap az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésben tudatta a rajongókkal, hogy ismét a fények városában van, ahol jelenleg "pihen és lábadozik", miközben az orvosok engedélyére vár, hogy megkezdhesse a sorozat 4. évadának forgatását - írja a CNN.

A lap kiemelte, hogy Park december elején került kórházba, miután "szeptikus sokkot" kapott.

"Mélyen meghatódtam és hálás vagyok a támogatást és vigyaszt nyújtó gyönyörű üzenetekért, a szepszisről és kórházi kezelésekről szóló személyes történetekért és minden embernek köszönöm, aki szeretettel nyújtotta nekem a segítő kezét" - írta a színésznő.

Hozzátette, hogy megkapta az orvosi engedélyt, így Párizsba repülhetett, miután jól reagált a kezelésekre. Emellett köszönetet mondott a kollégáinak is a sok kedvességért és a türelmükért, miközben ő lábadozott.

"Nem is lehetnék izgatottabb, hogy csatlakozhatok a többiekhez" - írta a 4. évad forgatásával kapcsolatban. "Ígérem, hogy vigyázni fogok magamra, amennyire csak tudok, hogy újra formába kerüljek" - mondta.

A CNN felidézte, hogy január elején Park szintén az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy a karácsonyi ünnepeket a kórházban töltötte. Akkor úgy fogalmazott, hogy "ami mandulagyulladásként kezdődött, az egy egészen kritikus szeptikus sokkba torkollott, ami több szervemet is érintett".

A lap kiemelte, hogy a Cleveland Clinic szerint a szeptikus sokk a szepszis utolsó és legsúlyosabb stádiuma. A szepszis során a szervezet lényegében túlreagálja a fertőzést, ami akár a szervek leállását is okozhatja. Mind a szepszis, mind pedig a szeptikus sokk azonnali kezelést igényel.

Park a 2020-ban debütált a Netflix Emily Párizsban című sorozatban, amiben egy szókimondó és divatos feltörekvő énekesnőt alakítja Lily Collins színésznő mellett, aki a címszereplő Emily-ként tűnik fel az alkotásban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés