Hirdetés

Árpa Attila már nem titkolja tovább: rátalált a szerelem

Nap Híre portré Nap Híre

Árpa Attila néhány héttel ezelőtt még szilárdan állította, nem fér bele a szerelem az életébe, és ha most érkezne egy nő, annak nemet kellene mondania. Ennek ellenére úgy fest, mégiscsak rátalált a szerelem, a színész-producer pedig nem mondott rá nemet. 

Árpa Attila mindössze néhány héttel ezelőtt még szilárdan állította, jelenleg nem férne bele egy kapcsolat az életébe, és ha mégis rátalálna egy nő, annak nemet kellene mondania. „Ha most érkezne egy nő, aki érdekel, akkor azt kellene, hogy mondjam neki, hogy most nem jó, mert nem férne bele az időmbe” – mondta korábban a színész-producer. Ennek ellenére azonban rátalált a szerelem: A Blikknek elárulta, hogy már nem egyedülálló. 

,,Annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. (…) Az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli".

A színész mindössze ennyit volt hajlandó elárulni a kapcsolatáról, azt azonban hozzátette, 52 évesen is szeretne még gyereket, és bár erről még nem beszéltek a párjával, nem tartja kizártnak, hogy a jövőben újra apa legyen. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés