Hirdetés

Ezekben a percekben döntenek az angyalföldi gyilkos sorsáról

Nap Híre portré Nap Híre

Hamarosan kiderül, rács mögött marad-e T. Róbert, akit a rendőrség azzal gyanúsít, hogy megölte barátnőjét. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, múlt csütörtök éjjel holtan találtak egy 27 éves nőt egy XIII. kerületi lakásban. A fiatal lány meggyilkolásával volt barátját, T. Róbertet vádolják. Azt is megírtuk, hogy a férfi féltékenység miatt brutális módon végezhetett a fiatal nővel: egy veszekedés során először megverte, majd felkapott egy kést és megszurkálta vele barátnőjét. T. Róbertet ötnapos hajtóvadászat után sikerült elfogniuk a rendőröknek Óbudán. A férfi beismerő vallomást tett, az is kiderült, hogy elfogása előtt öngyilkos akart lenni. 

A 37 éves férfit a közeli fogdából kísérték át péntek reggel a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, ahol a letartóztatásáról döntenek. Az ügyészségi indítvány egyértelműen a letartóztatás mellett érvel - írja a Blikk

A portál beszámolója szerint kilenc óra előtt néhány perccel megérkezett a helyszínre Somos Zoltán, T. Róbert ügyvédje is. Az előzetes letartóztatásról szóló döntést zárt ajtók mögött hozza meg a bíróság. Az épület lezárt folyosóján van az a terem, ahova T. Róbertet a folyosó másik vége felől bilincsbe verve kísérték be. Elsőként az ügyész olvassa fel majd az indítványát, ezután pedig a vádlottnak van lehetősége vallomást tenni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés