Hirdetés

Rendkívüli: meg akarta ölni magát az angyalföldi gyilkos

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A BRFK sajtótájékoztatóján döbbenetes részleteket árultak el az esetről.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, kedden kora délután elfogták az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottját. A múlt héten holtan találtak egy 27 éves nőt egy XIII. kerületi lakásban, a gyilkosság feltételezett elkövetője, T. Róbert Dániel után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. 

Most a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatót tartott, Csécsi Soma rendőralezredes elmondta: a férfi beismerő vallomást tett, amelynek során azt is elmondta, hogy öngyilkos akart lenni.

A keresett férfit a Római parton látták, erről több bejelentés is érkezett a BRFK-hoz. Ezt követően több egység is a helyszínre érkezett, megkezdték a helyszín szisztematikus átvizsgálását. Az öt nappal később elfogott férfi a kihallgatásán elmondta, hogy öngyilkos akart lenni, a bűncselekmény elkövetése után az Északi vasúti összekötő hídra ment fel, majd egy romos épületben bújkált – nem messze onnan fogták el a rendőrők. A bűncselekményt beismerte, teljes körű, feltáró beismerő vallomást tett - írja az Index

A férfi kihallgatásán azt is elmondta, amikor a bűncselekményt elkövette, elmenekült a lakásból, de onnan az utcára érve azt tapasztalta, hogy esett az eső, így visszament a lakásba, ahol a bűncselekményt elkövette, magához vett egy esernyőt, majd távozott.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a 116-123 vagy a 06-80-810-600 telefonszámot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés